vin. mai 24th, 2024
Bosch SMV40C10EUBosch SMV40C10EU

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Bosch SMV40C10EU

Iti doresti o masina de spalat vase cat se poate de simpla si usor de folosit? Atunci ar fi cazul sa faci cunostinta si cu masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU care iti promite sa iti vina de ajutor in bucatarie.

Indiferent de motivul ce te-a determinat sa faci o astfel de achizitie, masina de spalat vase va fi intotdeauna la indemana oricui. Nu mai este considerata un moft si cu atat mai putin inaccesibila din punct de vedere al bugetului. Exista in acest moment multe variante de masini de spalat vase la diferite preturi.

Design

Avand in vedere ca este o masina incorporabila nu a fost necesar un design foarte sofisticat tocmai fiindca nu se va vedea deloc. Frontal, pe usa, sunt amplasate butoanele de unde vei putea alege programul dorit si vei porni, respectiv opri masina.

Masina masoara 81.5 x 59.8 x 55 cm ( l x L x A) si cantareste 31 de kg.

Specificatii

Masina incorporabila Bosch SMV40C10EU detine o capacitate de incarcare de 12 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Prezinta patru nivele de temperatura, dar si patru nivele de spalare.

Remarcam la aceasta masina de spalat, cateva aspecte interesante. In acest sens, amintim de Infolight care presupune afisarea pe podea a timpului ramas de spalare, prin intermediul unei luminite rosii. Ca si functii speciale, este dotata cu Variospeed ce presupune o spalare cu pana la 50% mai rapida, inregistrand rezultate optime atat la spalare, cat si la uscare.

  • Intensiv – utilizeaza apa la temperaturi destul de ridicate – 70 de grade Celsius si este recomandata pentru oalele si farfuriile cu grad ridicat de murdarie. Timpul de spalare este de 135 de minute si consuma 15 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
  • Normal – poate fi utilizat pentru spalari zilnice, astfel incat murdaria sa nu apuce sa se intareasca pe farfurii. Temperatura utilizata este de 65 de grade Celsius, inregistrand un consum de apa de 14 litri, iar de curent 1.35 kWh. Acest program se desfasoara in 130 de minute.
  • Eco – este cel mai lung program si, in acelasi timp, cel mai economic. Se desfasoara pe parcursul a 210 minute, temperatura maxima a apei fiind de 50 de grade Celsius, timp in care consumul de energie este de 1.02 kWh, iar de apa 11.7 litri.
  • Rapid – dureaza 29 de minute, nu exista uscare si consuma 0.8 kWh de energie electrica si 10 litri de apa.

In ciuda faptului ca pe multe site-uri ce vand acest produs este specificat faptul ca detine senzor de incarcare, ei bine, masina nu prezinta acest senzor, motiv pentru care nici nu este prevazuta cu functia de incarcare la jumatate sau cu programul de prespalare.

In ceea ce priveste siguranta casei tale, trebuie sa stii ca este dotata cu protectie impotriva inundatiei, dar si cu sistem de siguranta impotriva copiilor.

Parerea clientilor

Clientii s-au declarat multumiti si au remarcat inca de la prima utilizare diferenta intre a spala manual vasele si a le spala prin intermediul masinii. Este o masina de calitate, care isi face treaba excelent. Ideea este sa folositi programele in functie de tipul vaselor si de gradul murdariei. Acestia considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat vase Bosch SMV40C10EU este un model de masina foarte eficient pe care il recomandam cu mare incredere. Chiar daca nu dispune de senzor de incarcare, programele din dotare au fost gandit sa acopere cat mai multe nevoi. Clientii nu au avut ce sa ii reproseze si o declara, chiar, o masina fiabilita. Aici poti consulta mai multe informatii si poti verifica si o oferta de pret excelenta.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

8.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

6.9/10

Eficienta energetica

8.2/10

Pareri PRO

  • capacitate rezonabila
  • pret avantajos
  • Info Light

Pareri CONTRA

  • numar redus de programe
  • lipsa functii speciale

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *