Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI88TS36E, 13 seturi, 8 programe, Clasa A+++, 60 cm

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch SMI88TS36E

Orienteaza-te asupra electrocasnicelor cele mai eficiente care sa corespunda nevoilor tale. Iti prezentam masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI88TS36E potrivita pentru familiile numeroase, ce dispune de o  multitudine de progame de spalare si extra-optiuni de o performanta ridicata. In continuare, vom detalia fiecare aspect ce te-ar putea interesa si este important sa il cunosti.

Design

Avand in vedere faptul ca este o masina incorporabila, design-ul nu va conta atat de mult,comparativ cu masina de spalat vase normale. In consecinta, design-ul este destul de simplu, dar elegant, in partea de sus, fiind amplasat display-ul ce afiseaza informatii legate de programul de spalare. In partea de sus a usii, se afla si butoanele de tip touch prin intermediul carora vei alege programul de spalare.

In ceea ce privesc dimensiunile, acesta prezinta 81.5 x 59.8 x 57.3 ( l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI88TS36E prezinta o capacitate de incarcare destul de mare, de 13 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta A+++. In acest sens, consumul nu va fi foarte mare, iar producatorii estimeaza consumul energetic anual la 211 kWh, iar ce de apa, 2100 litri.

Bosch SMI88TS36E este dotata cu 8 programe de spalare:

 1. Intensiv – spala la temperatura de 70 de grade Celsius, utilizand 11-14 litri de apa si 0.95-1.2 kWh. Dureaza intre 150 si 155 de minute si este potrivit, mai degraba, vaselor cu grad ridicat de murdarie sau cu murdarie uscata, insa este recomandat sa adaugi vase rezistente din cauza temperaturii si presiunii ridicate a apei.
 2. Auto – va fi activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura de spalare variind intre 45-65 de grade Celsius, iar durata 90-160 de minute. Totodata, alterneaza si consumul de apa intre 6 si 17 litri, dar si consumul de curent electric 0.65 – 1.25 kWh.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse. Dureaza 225 de minute, utilizand apa la o temperatura de 50 de grade Celsius, consumul fiind de 7.5 litri de apa si -.73 kWh energie electrica.
 4. De noapte – este extrem de silentios, zgomotul nu depaseste 40 dB, fiindca presiunea apei va fi una destul de scazuta. Dureaza 235 de minute, consumand doar 8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 5. Super 60 –  dureza 89 de minute, temperatura de spalare este de 60 de grade CElsius. Consuma 10 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 6. Pahare – prezinta o spalare foarte delicata, fiind potrivit pentru pahare si portelanuri pentru ca presiunea este foarte scazuta, iar temperatura de doar 40 grade Celsius. Consuma 11-14 litri de apa si 0.8 – 0.85 kWh energie electrica.
 7. Scurt – dureaza 30 de minute, utilizand o temperatura de 45 de grade Celsius, dar nu presupune uscare.
 8. Prespalare – apa nu este incalzita, prin urmare consumul energetic va fi unul nesemnificativ.

La acestea se mai adauga si o serie de extra-optiuni:

 • Intensive zone – este zona potrivita pentru a adauga vasele sau oalele in cosul inferior, fiind spalate la o presiune foarte mare.
 • Vario SpeedPlus – face posibila scurtarea programelor cu pana la 60%, temperatura si presiunea fiind marite.
 • HygienePlus – clatirea finala se va realiza la temperaturi ridicate, pentru o cat mai buna igienizare.
 • Extra Uscare – presupune o uscare mai atenta.
 • HomeConnect – prin intermediul aplicatiei pe telefonul mobil, vei putea controla masina, dar in prezent nu stiu daca a devenit functionala si in Romania.

Tehnologia de uscare prin Zeolith ofera rezultate excelente de uscare cu flux de aer 3D, chiar si atunci cand speli vase din plastic.

Pe de alta parte, ai posibilitatea de a programa masina pentru a incepe spalarea automat in intervalul 1-24 de ore.

Vei vedea in timpul spalarii timpul ramas din program, programul care ruleaza, dat fiind ca display-ul nu va fi incorporat in mobila.

Parerea clientilor

Cumparatorii au fost foarte multumiti de aceasta masina de spalat, in cadrul careia performanta isi spune cuvantul. Este usor de utilizat si ofera cele mai bune rezultate. Este o investitie buna si considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI88TS36E te va ajuta sa scapi instant de vasele murdare care iti acapareaza mereu chiuveta. Cu atat mai mult daca sunteti o familie numeroasa nu ar trebui sa lipseasca din casa o masian de spalat vase. Dispune de cele mai avansate tehnologii, functii si programe, iar eficienta lor este de neegalat. Aici poti verifica si oferta actuala propusa.

9.7

Pret

9.3/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.7/10

Eficienta energetica

9.8/10

Pareri PRO

 • capacitate mare
 • numar mare de programe
 • uscare prin Zeolith
 • multe functii speciale
 • economica

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.