Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46KS01E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch SMI46KS01E

Nu mai astepta si cumpara masina de spalat vase care ti se potriveste cel mai bine. Cu siguranta vei observa inca de la inceput diferenta, iar tu vei avea mai mult timp pentru tine si familia ta. Nu cred ca exista foarte multe gospodine care sa fie incantate de spalatul vaselor, de aceea marii producatori de electrocasnice s-au gandit cum ar putea sa iti usureze munca. Un electrocasnic foarte eficient in acest sens este masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46KS01E despre care vom discuta in continuare pe larg.

Design

Pentru ca este o masina incorporabila, nu s-a pus foarte mare accent pe design, acesta fiind unul destul de simplu. Odata integrat in mobilier, nu se va vedea deloc. In partea de sus, se afla display-ul ce vine cu informatii referitoare la ciclul de spalare si butoanele de unde vei putea selecta programul dorit.

In ceea ce privesc dimensiunile, prezinta: 81.5 x 59.8 x 57.3 ( l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat vase Bosch SMI46KS01E este o varianta de luat in calcul, inregistrand o capacitate de 13 seturi, fiind totodata incadrata in clasa de eficienta energetica A++. Consumul anual de energie a fost aproximat la 262 kWh, iar cel de apa, 2660 litri.

Bosch SMI46KS01E este dotata cu 6 programe de spalare:

 1. Intensiv – utilizeaza apa la 70 de grade Celsius si este potrivit pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, dar care rezista la temperaturi inalte.Dat fiind ca este activat senzorul de incarcare, durata programului va varia intre 125 si 135 de minute, consumul de apa 12-15 litri, iar cel de energie electrica 1.4-1.45 kWh.
 2. Auto – sunt activati senzorii de turibiditate si de incarcare. Temperatura apei poate varia intre 45 si 65 de grade Celsius, durata poate fi intre 95 si 160 de minute, consumand intre 9 si 19 litri de apa si 0.95 – 1.55 kWh energie electrica. Senzorii sunt capabili sa detecteze gradul de murdarie si capacitatea de incarcare pentru reglarea tuturor parametrilor.
 3. Eco – presupune cel mai mic consum de resurse, dar cea mai mare durata de spalare. Utilizeaza apa la temperatura de 50 de grade Celsius, inregistrand un consum energetic de 0.92 kWh si de apa 9.5 litri. Dureaza 210 minute.
 4. Pahare – programul potrivit pentru pahare si portelanuri delicate, temperatura de spalare fiind de doar 40 de grade celsius. Dureaza 85-90 de minute, iar conusmul de apa variaza intre 11 si 14 litri, iar cel energetic -.85-0.9 kWh.
 5. Rapid – dureaza 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius, potrivit pentru spalari de zi cu zi, fara mancare uscata. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – utilizeaza doar 4 litri de apa si dureaza 15 minute. Trebuie urmat de un program complet.

La aceste 6 programe, se adauga alte cateva extra-optiuni.

 • Extra-uscare – presupune o uscare foarte bine a vaselor dupa spalare
 • VarioSpeed Plus – ofera posibilitatea de a reduce din timpul total al programelor, crescand temperatura si presiunea apei, dar scurtand timpul de spalare.
 • HygienePlus – presupune o igienizare a vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius.
 • Autocuratare – este necesara adaugarea unor detergenti speciali.

Poti programa oricand masina de spalat in intervalul 1-24 pentru a incepe spalarea chiar daca nu esti acasa.

Exista posibilitatea de a conecta masina direct la sursa de apa calda, insa trebuie sa fii atent ca apa sa nu aiba o temperatura mai mare de 50 de grade Celsius.

Totodata, este si cat se poate de silentioasa, zgomotul produs nu depaseste 46 dB, astfel ca in timpul spalarii nu vei fi deranjat de zgomot.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca aceasta masina este un real ajutor in casa, ce iti simplifica radical munca. Vorbim despre mai putin efort depus, chiar minim si timp mai mult de a il doza altfel. Considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46KS01E este inca un electrocasnic Bosch de nadejde, care iti ofera un plus de confort. Prezinta o serie de programe si extra-optiuni foarte utile, este usor de utilizat si foarte silentioasa. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret interesanta, intra aici.

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.0/10

Eficienta energetica

8.9/10

Pareri PRO

 • incapatoare
 • programare intarziata
 • extra-uscare

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.