lun. iun. 17th, 2024
Bosch DFM064W50Bosch DFM064W50

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Bosch DFM064W50 Review

Hota este principalul aliat pentru o bucatarie aerisita si mereu curata. Daca vorbim pe termen lung, putem spune ca o hota poate ajuta si la mentinerea aspectului mobilei, pentru a nu fi afectata in vreun fel, din cauza aburului si a grasimii care se poate depunje foarte usor. Astazi, vom discuta pe larg despre hota incorporabila Bosch DFM064W50 care ar putea deveni urmatoarea voastra achizitie de pe lista, in cazul in care nu sunteti decisi inca.

Cand vine vorba despre o astfel de investitie, care sa fie pe termen lung, atunci trebuie sa cunoastem cat mai bine produsul pentru a sti la ce sa ne asteptam si daca este in concordanta cu cerintele noastre. In continuare, vom realiza o descriere obiectiva si ampla a acestui model de hota si va asteptam sa ne urmariti in continuare.

Design

Bosch DFM064W50 este un model de hota incoporabila de culoare arginitiu, ce se integreaza in mobilierul de bucatarie. In primul rand trebuie sa luam in calcul dimensiunile pentru a vedea daca spatiul de care dispuneti este in concordanta cu marimea acesteia. In principiu, aceasta prezinta marimile clasice regasite la majoritatea modelelor de hota si anume 16.2 cm inaltime, 52.6 cm latime si 29 cm adancime. Precum majoritatea hotelor de pe piata, prezinta iluminare prin intermediul a doua lampi cu halogen cu o putere de 20 W fiecare.

Specificatii

Bosch DFM064W50 este o hota telescopica, incadrata la clasa de eficienta energetica C, avand un consum anual ce nu depaseste 66.3 kWh. Desigur, este o aproximare, iar aceasta variabila depinde de frecventa gatitului. Puterea sa este de 145 W.

Hota prezinta un singur motor si trei trepte de viteza. Prima treapta este suficient de puternica pentru a elimina fumul de tigara, iar celelalte sunt ideale pentru a trage mirosurile neplacute si aburul produs in timpul gatitului.

Este prezent si filtrul de grasime, incadrat in clasa de eficienta energetica B, inlaturand grasimea care se poate depune foarte usor pe mobilier si il poate afecta in timp.

Capacitatea minima de absorbtie este de 190 mc/h, in timp ce capacitatea maxima este de 400 mc/h.

Nivelul de zgomot minim atins in timpul functionarii este de 59 dB, in timp ce nivelul maxim este de 69 dB.

Parerea clientilor

Analizand parerea expusa de cumparatorii care detin in prezent acest moment, am observat ca s-au aratat multumiti de hota pe care au achizitonat-o. In general, au fost incantati de capacitatea de absorbtie a mirosurilor nedorite, atat in bucatarii de tip open space, cat si in bucatarii de dimensiuni mici. Zgomotul este unul specific hotelor, nu este mai galagioasa decat alte modele. In principiu, acestia o recomanda si altor persoane pentru ca functioneaza foarte bine si are un design elegant.

Concluzie

Hota incorporabila telescopica Bosch DFM064W50, Putere de absorbtie 400 mc/h, 60 cm, 3 trepte de putere este un produs de calitate, pe care il recomand sa il achizitionati cu incredere. Reuseste sa faca fata foarte bine mirosurilor nedorite rezultate in timpul gatirii si, astfel, bucataria voastra va fi mereu bine aerisita si curata, indiferent ca vorbim despre bucatarii inchise sau cele de tipul open space. Pentru a afla mai multe detalii, dar si pentru a consulta o oferta foarte buna, puteti intra aici.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch DFM064W50

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • aspect placut
  • capacitate absorbtie buna
  • pret avantajos
  • filtre lavabile
  • eficienta energetica

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *