Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Sticla Neagra

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic ARSGN64120S

Esti in cautarea unei plite elegante pentru noua ta casa? Ai optat pentru un blat negru si vrei ca plita sa se integreze perfect? Atunci plita incorporabila Arctic ARSGN64120S ar putea fi o optiune pentru ceea ce cauti, asa ca esti invitat sa citesti mai departe cateva detalii despre ea.

Foarte multi dintre cumparatori, cum este si normal, pun in balanta atat functiile pe care plita le detine, dar si design-ul sau. Este important ca electrocasnicele sa fie in concordanta cu mobilier pentru ca spatiul de gatit sa fie mai primitor si mai interesant, astfel ca vei pasi in bucatarie cu mai mult drag.

Design

Arctic ARSGN64120S este un model de plita foarte eleganta, de culoare negra si fabricata din sticla. Reda un aspect aparte bucatariei tale si prezinta urmatoarele dimensiuni: 9.8 x 58 x 51 cm (l x L x A) cu o greutate de 10.8 kg. Butoanele de aprindere sunt pozitionate lateral in partea dreapta, iar mai jos se afla logo-ul marcii.

Specificatii

Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S prezinta patru arzatoare alimentat pe gaz. Insa avand in vedere faptul ca gazul este o resursa inflamabila, plita a fost dotata cu doua sisteme foarte importante – aprindere electrica prin scanteie si sistem de siguranta. Sistemul de siguranta presupune existenta unor supape speciale localizate la nivelul fiecarui arzator si are rolul de a opri instant alimentarea cu gaz, in cazul unei stingeri accidentale.

Cele patru arzatoare prezinta dimensiuni diferite si, in consecinta, si puteri diferite: un arzator de dimensiune mare, un arzator mic si doua arzatoare normale. Puterea celui mai mare arzator este de 3.3 kW, puterea celui mai mic arzator este de 1 kW, iar cele doua arzatoare normale prezinta o putere de cate 1.75 kW fiecare.

Suprafata neteda din sticla face posibila o aderenta mai slaba a murdariei. Prezinta la nivelul fiecarui arzator cate un gratar care poate fi mai usor de curatat, insa nu ofera aceeasi stabilitate a vaselor ca in cazul gratarelor clasice.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de achizitia pe care au facut-o si sunt extrem de fascinati de design-ul acesteia. Nu se zgarie la curatat si este usor de utilizat. Functioneaza in parametrii optimi, iar raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzie

Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Sticla Neagra este un produs care s-a facut remarcat, in primul rand, datorita design-ului elegant care se scoate din sfera clasicului orice bucatarie. Functioneaza foarte bine, iar dupa fiecare utilizare, din punctul meu de vedere, ca orice plita normala, va fi curatata de micile pete sau urme de mancare ce se vor pune inevitabil. Aici puteti afla mai multe detalii, dar puteti consulta si o oferta excelenta.

7.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • siguranta in utilizare
  • interval mare de puteri
  • aspect modern
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • stabilitate relativ redusa a vaselor
Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.