joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Biovita FORTE-1200 este un blender extrem de practic cu ajutorul caruia puteti prepara smoothie-uri, supe crema, cocktail-uri si asa mai departe. Este foarte usor de folosit si practic pentru orice gospodina. Daca este o alternativa potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat.

Blender-ul Biovita FORTE-1200 este un model prevazut cu o putere de 1200 W si este echipat cu un vas din sticla ce ofera o capacitate de 1.5 litri. Pune la dispozitie trei programe predefinite, dar si un selector de viteza cu care putem regla manual viteza dorita.

Aparatul este fabricat din materiale sigure si rezistente ce asigura performante constant in timp. Beneficiaza de design anti-stropire prevenind murdarirea blatului de lucru in timpul utilizarii. De asemenea, include sistem de blocare cana, dar si baza antiderapanta pentru siguranta in utilizare.

Este un produs foarte usor de folosit, dar si de curatat. Componentele se detaseaza usor si se spala rapid imediat dupa utilizare.

Functia pulse este ideala atunci cand doriti sa preparati rapid continutul si sunteti contra timp. Practic, aceasta intensifica activitatea aparatului reducand astfel timpul de preparare. Puteti marunti chiar si ingrediente mai dure, precum puteti zdrobi si cuburi de gheata.

Dimensiunile aparatului sunt de 44.5 cm inaltime, 23 cm lungime si 16 cm adancime, avand o greutate de 4.39 kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Blender-ul Biovita FORTE-1200 este un aparat electrocasnic foarte bun care va va fi de mare folos in bucatarie. Cumparatorii s-au aratat foarte incantati de el si sustin ca functioneaza excelent. Este fabricat din materiale de calitate, durabile, este solid si usor de folosit. Macina si zdrobeste ofarte bine ingredientele, iar bautura preparata are o textura fina si delicata. Mai mult decat atat, este si foarte usor de intretinut, curatarea acestuia relizandu-se rapid. Astfel, il recomanda si altor utilizatori, timp in care apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Biovita FORTE-1200

9.8

Pret

9.9/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Design

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Vas din sticla
  • 3 programe
  • Reglare viteza
  • Functie Pulse

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *