Blender Biovita PowerBlend-1000 Review si Pareri utile

BlendereElectrocasnice mici

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Biovita PowerBlend-1000 este un blender foarte practic si usor de folosit cu ajutorul caruia puteti prepara diverse retete absolut delicioase. Este o solutie excelenta si pentru cei care doresc sa adopte un regim de viata sanatos, dar mai intai, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Blender-ul Biovita PowerBlend-1000 este un model prevazut cu o putere de 1000 W si inregistreaza 22000 de rotatii. Astfel, are capacitatea de a marunti atat fructe si legume moi, cat si mai dure, inclusiv cuburi de gheata. Vasul blender-ului este foarte usor de transportat, putandu-l lua cu voi chiar si la birou ori la sala de sport. Puteti prepara cu ajutorul aparatului smoothie-uri, shake-uri, supe crema, piureuri si asa mai departe.

Aparatul este fabricat din inox si plastic si este usor de folosit si de intretinut,. Prezinta o capacitate de 1 litru si pune la dispozitie o singura treapta de viteza.

Printre accesoriile cu care vine la pachet se numara doua pahare, doua lame, un maner pentru pahar, un capac cu inchidere ermetica si un capac cu deschidere pentru baut.

Este un dispozitiv compact, a carui greutate nu depaseste 1.6 kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Daca sunteit in cautarea unui blender bun, Biovita PowerBlend-1000 ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca aparatul in cauza isi face treaba foarte bine. Marunteste si omogenizeaza foarte bine continutul, este usor de asamblat si de curatat. De asemenea, include un motor puternic care face fata oricarei provocari. Il folosesc inclusiv pentru prepararea mancarii bebelusilor si se descurca excelent. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Biovita PowerBlend-1000

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Motor puternic
  • Usor de folosit
  • Accesorii utile

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.