joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Biovita MIX-800 este un mixer pentru framantat practic si util pentru orice gospodina care poate prelua cea mai solicitanta sarcina, aceea de a framanta diferite tipuri de aluaturi. Este o solutie ingenioasa si practica, ce poate fi la indemana oricui.

Mixerul pentru framantat Biovita MIX-800 este un model prevazut cu o putere de 800 W si pune la dispozitie doua trepte de viteza. Include unb ol din inox cu capacitatea de 5 litri ce va permite sa framantati un aluat de 1.5 kg.

Mixerul framanta foarte usor si rapid alaturi pentru paine, cozonaci, pizza si asa mai departe. Este foarte practic, usor de folosit si silentios in timpul functionarii. Totodata, angrenjale metalice ii asigura o fiabilitate foarte buna in timp.

Mai mult decat atat, asigura un mod de functionare sigur beneficiind de sistem de oprire automata ce opreste aparatul in cazul in care acestea este suprasolicitat. De asemenea, include si protectie impotriva supraincalzirii, respectiv sistem anti-alunecare pentru a ramane stabil pe blatul de lucru.

Aparatul include un bol si un capac, accesoriu de framantare si accesoriu de amestecare.

Dimensiunile acestuia sunt de 31 cm lungime, 23 cm latime si 24.5 cm inaltime, avand o greutate de 2.8 kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Mixerul pentru framantat Biovita MIX-800 este un aparat electrocasnic practic si foarte eficient care va poate ajuta sa framantati ma usor orice fel de aluat. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca este o optiune excelenta inclusiv pentru persoanele varstnice care nu mai au forta pentru a framanta aluatul singure. Este usor de folosit si de intretinut, nu ocupa mult spatiu in bucatarie si vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Biovita MIX-800

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.5/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Poate framanta orice tip de luat
  • Usor de folosit
  • 2 trepte de putere
  • Realizat din materiale de calitate

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *