joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Prajitorul de paine Biovita ELITE-4 este un aparat foarte practic si util pentru a prepara un mic dejun rapid si savuros. Totodata, este un model fiabil despre care vom discuta pe larg in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Prajitorul de la Biovita se bucura de un design modern si atragator, datorita carcasei de inox, care se poate integra usor in orice decor. Cu ajutorul acestuia, puteti prepara simultan doua felii mari de paine sau patru felii mici.

Beneficiaza de o putere de 1500 W si pune la dispozitie sase trepte de incalzire, dar si doua programe prestabilite, astfel incat painea sa fie perfect prajita. Cele doua functii din dotare includ funcitade reincalzire si functia de decongelare. In plus, daca v-ati razgandit puteti anula oricand prajirea feliilor de paine, apasand un singur buton.

Aparatul include si sistem anti-alunecare ceea ce ii permite sa ramana bine fixat pe blatul de lucru atunci cand functioneaza.

Un alt aspect interesant face referira la display LCD pe care il include, iar sub el se afla butoanele prin care selectati nivelul de prajire sau puteti activa functiile din dotare. Dimensiunile acestuia sunt de 37.5 cm lungime, 16.5 cm latime si 19.5 cm inaltime, avand o greutate de 2 kg.

Biovita ELITE-4

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Prajitorul de paine Biovita ELITE-4 este un aparat foarte util inclusiv pentru cei care au copii, caci va permite sa preparati rapid un mic dejun savuros. Cumparatorii s-au aratat multumiti de el si confirma faptul ca este un produs de calitate. Prajeste rapid feliile de paine, este foarte usor de folosit si se intretine extrem de usor. In partea de jos, include o tavita unde vor fi colectate firimiturile provenite de la feliile de paine si pe care o puteti detasa usor pentru a o goli. Recomanda cu incredere mai departe acest produs si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Biovita ELITE-4

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 6 trepte de prajire
  • Afisaj digital
  • Functie reincalzire
  • Functie decongelare

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *