joi. iul. 25th, 2024
Cuptor incorporabil Beko BIE22300XDCuptor incorporabil Beko BIE22300XD

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Beko BIE22300XD

Esti in cautarea unui cuptor incorporabil ieftin, dar totodata foarte bun? Avem o recomandare pentru tine care se refera la cuptorul incoporabil Beko BIE22300XD, pe care il consider o varianta de luat in calcul. Pretul ceva mai mic nu inseamna, cel putin in acest caz, un produs slab. Intr-adevar, nu detine un numar impresionant de functii, insa prezinta caracteristicile de baza pentru un proces de gatit cat mai bun.

De cele mai multe ori, nici nu avem nevoie de functii de care poate nici n-am auzit, daca activitatile pe care le desfasori si felurile de mancare preparate sunt limitate. Adesea, avand si un cuptor performant, ajungem sa folosim doar functiile de baza, pentru ca nu obisnuim sa pregatim mancaruri sofisticate. Insa, ramane la aprecierea ta ce ti se potriveste si ceea ce cauti, noi suntem aici doar pentru a te informa in mod corect.

Design

Cuptorul Beko BIE22300XD este prevazut cu un design dragut, fiind argintiu cu geam negru, adica nu va fi dificil de potrivit cu piesele de mobilier. In partea de sus, se afla doua butoane rotative, dar si un display de tip LCD, unde vor fi afisate detalii despre programul de coacere.

Cuptorul masoara 59.5 x 59.4 x 56.7 cm ( l x L x A).

Specificatii

Beko BIE22300XD este un cuptor electric, de clasa medie. Fiind alimentat electric, constituie un avantaj deoarece coacerea va fi mai rapida si uniforma, aprinderea mai usoara, mai sigura, dar poti implementa si cateva functii inteligente.

Din perspectiva consumului energetic, discutam despre o performanta maxima, deoarece se incadreaza in clasa de eficienta energetica A, cea mai buna.

Cuptorul detine o capacitate foarte generoasa de 71 de litri. Usa este prevazuta cu balamale speciale, rezistente si fiabile, avand capacitatea de a sustine o greutate de nu mai putind e 22.5 kg.

Beko BIE22300XD este prevazut cu o serie de functii si sisteme de baza.

Timer-ul este eficient si, din punctul meu de vedere, indispensabil, astfel ca te va ajuta sa nu uiti niciodata de alimentele din cuptor, pentru a nu se arde.

Ventilatorul are capacitatea de a asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul acestuia.

Grill-ul alaturi de convectia aerului fierbinte te va ajuta sa prepari bucati de carne mai mari, astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior.

Incalzirea inferioara este perfecta cand vrei sa coci fara rumenire.

Blocarea accesului copiilor consider ca este absolut necesara mai ales cand ai copii, pentru a preveni accidentele.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un cuptor care isi face treaba bine, procesul de coacere se realizeaza eficient si nu au intampinat probleme de functionare. Cel mai important aspect ar fi modul de functionare, iar cumparatorii au spus ca sunt multumiti si aprecieaza raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Cuptorul incorporabil Beko BIE22300XD, Electric, Multifunctional, 71 l, 6 Functii, Clasa A, Inox este un cuptor bunicel, eficient, care functioneaza bine. Il recomand indeosebi persoanelor cu un buget ceva mai limitat pentru ca isi face treaba foarte bine, daca luam in calcul pretul de achizitie. Aici ai o oferta foarte buna pe care o poti consulta oricand.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

8.8

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

8.2/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

  • grill, timer
  • functie blocare acces copii
  • pret mic
  • eficienta energetica

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *