Plita incorporabila Arctic ARSGN64121S, Gaz, 4 Arzatoare, Wok, Aprindere electrica, Sticla Neagra

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic ARSGN64121S

Ti-ai propus sa iti redecorezi bucataria si sa o transformi intr-una extrem de eleganta si frumoasa? Ai nevoie si de electrocasnice in acelasi stil, iar noi suntem aici pentru a iti oferi o mana de ajutor. Iti facem cunostinta cu plita incorporabila Arctic ARSGN64121S, o plita eleganta si eficienta, despre care vom discuta pe larg.

Consider ca negru este cel mai usor de asortat, de aceea, daca nu esti sigur daca nuantele alese se potrivesc, bazeaza-te intotdeauna pe aceasta non-culoare. La fel se intampla si in cazul acestei plite, pe care vei reusi sa o asortezi cu aproape cu orice.

Design

Acest model de plita este unul foarte elegant, cu un design modern, ce nu va trece neobservata. Este fabricata din sticla neagra, ceea ce faciliteaza problema potrivirii cu nuatele mobilierului, fiindca negru se potriveste cu orice. Butoanele de unde vei aprinde plita, sunt pozitionate lateral, in dreptul fiecaruia fiind realizat cate un desen pentru a sti carui arzator corespunde. In ceea ce priveste dimensiunile, plita detine 9.8 x 58 x 51 cm ( l x L x A).

Specificatii

Arctic ARSGN64121S este o plita ce prezinta alimentare pe gaz. Producatorii s-au gandit la toate, astfel ca au echipat plita cu un sistem de siguranta, sub forma unor supape ce se regasesc la nivelul fiecarui arzator care vor opri automat alimentarea la gaz atunci cand flacara se va stinge accidental.

De asemenea, aprinderea este electrica.

Plita este prevazuta cu patru arzatoare dupa cum urmeaza: un arzator WoK, un arzator mic si doua normale. Arzatorul WoK are o putere de 3.3 kW, cele doua normale cate 1.75 fiecare si cel mic 1 kW.

Datorita suprafetei netede, din sticla, murdaria nu va adera, astfel ca va fi usor de intretinut.

Parerea clientilor

Clientii au fost fascinati, in primul rand, de design-ul elegant si atragator despre care vorbeam si mai sus. De asemenea, modul de functionare este impecabil si nu a creat probleme. Au estimat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Plita incorporabila Arctic ARSGN64121S, Gaz, 4 Arzatoare, Wok, Aprindere electrica, Sticla Neagra este un electrocasnic foarte atragator, eficient, care a provocat multumire cumparatorilor. Trebuie curatata dupa fiecare utilizare, cum este si firesc, indiferent de materialul din care este realizata. Asa cum o intretii, o vei si avea, de aceea iti recomand sa fii atent. Aici poti vizualiza mai multe detalii si o oferta excelenta de pret.

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • Eco Fast
  • sistem siguranta Safety Plus
  • design placut
  • arzator WoK

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Plita incorporabila Arctic ARSGN64121S

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.