sâm. iul. 13th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Ariston FAST R X ONM 11 LPG este un model de incalzitor instant care functioneaza pe baza de gaz, fiind o solutie excelenta pentru furnizarea apei menajere. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Incalzitorul instant Ariston FAST R X ONM 11 LPG include arzator de generatie noua cu emisii NOX reduse. Asigura o eficienta foarte mare si nu are flacara pilot. Prezinta aprindere electronica cu alimentare prin baterie. Mai mult decat atat, ofera un mod de functionare sigur, gratie senzorilor de supra-temperatura si lipsa flacarii.

Este echipat cu filtru dedicat si acces frontal pentru intretinere si curatare. In timpul utilizarii, asigura o temperatura stabila a apei.

Aparatul are o putere maxima de 21.5 kW, temperatura maxima pe care o poate atinge fiind de 65 de grade Celsius. Presiunea de lucru este cuprinsa intre 0.2-10 bari, iar capacitatea de incalzire este de 11 litri pe minut.

Dimensiunile aparatului sunt de 31 m latime, 25.52 cm adancime si 61.5 cm inaltime, avand o greutate de 10.2 kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Ariston FAST R X ONM 11 LPG este o solutie foarte practica pentru incalzirea apei, pe care o puteti utiliza atat pentru furnizarea apei calde atat la chiuveta, cat si la dus. Cumparatorii sustin ca incalzeste bine apa, este usor de montat si de setat. Pentru ei a fost cea mai eficienta solutie, motiv pentru care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Ariston FAST R X ONM 11 LPG

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Incalzire eficienta
  • Siguranta in utilizare
  • Usor de montat
  • Usor de setat

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *