Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-Y13S Review si Pareri utile

Calorifere electriceElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HOH-Y13S este un calorifer electric pe care va puteti baza ca solutie alternativa atunci cand apar probleme la sistemul de incalzire a locuintei. Este o solutie practica despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material.

Caloriferul electric Heinner HOH-Y13S prezinta o putere de 2500 W si pune la dispozitie trei trepte de putere pe care le veti adapta in functie de nevoie. Totodata, prezinta 13 elementi prin care este produsa caldura. Dimensiunile acestora sunt de 15 x 58 cm.

Aparatul include termostat reglabil prin care puteti selecta temperatura si indicator de functionare pentru a sti cand acesta functioneaza sau este in standby, prevenind incidentele nedorite. Mai mult decat atat, presupune un mod de functionare foarte sigur, fiind dotat cu sistem de protectie impotriva rasturnarii. In plus, este prezent si sistemuld e protectie la supraincalzire care opreste imediat caloriferul in cazul in care temperatura despaseste pragul admis.

Puteti folosi fara probleme caloriferul chiar si in mai multe incaperi simultan, in acest sens, beneficiind de roti de transport.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HOH-Y13S este un calorifer electric bun care reuseste sa incalzeasca eficient incaperea unde este amplasat asigurand conditiile optime. Cumparatorii sunt multumiti si confirma faptul ca este un produs bun si eficient. Face fata cu succes in locuinta atunci cand apare probleme cu incalzirea, redandu-le rapid confortul termic dorit. De asemenea, datorita rolelor de transport, il pot muta foarte usor dintr-o camera in alta pentru a il folosi in mai multe camere. Dupa parerea lor au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Heinner HOH-Y13S

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Termostat reglabil
  • Protectie la supraincalzire
  • Protectie impotriva rasturnarii
  • Role de transport

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.