joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Aeroterma ceramica Daewoo este o solutie practica si eficienta prin care puteti restabili confortul termic. Este potrivita penntru incaperi cu suprafete medii si se integreaza usor in orice decor. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Aeroterma Daewoo  are o putere de 2200 W si pune la dispozitie doua trepte de putere. Este destinat utilizarii exclusiv in spatii inchise, putand face fata unei suprafete de pana la 20 de mp.

Aparatul este un radiator ceramic tip turn, ce constituie o alternaitva eficienta pentru incalzirea unei incaperi in zilele racoroase. Poate fi amplasat in orice camera aveti nevoie, fiind foarte usor de transportat.

Include functia timer ce permite presetarea activitatii acestuia, pentru a putea programa durata de functionare in decurs a noua ore. Pentru o distributie eficienta a fluxului de aer, prezinta axa radiatorului verticala, permitand o propagare generoasa a aerului pe intreaga inaltime a dispozitivului. Cu functia de oscilatie, aerul cald este distribuit uniform in incapere.

In zona superioara se afla panoul de control digital care permite controlarea activitatii aparatului. Acesta include butonul Power pentru pornirea aparatului, Mode pentru a activa ventilatorului, +/- pentru reglarea temperaturii, Time pentru setarea temproizatorului si OSC pentru activarea functiei de oscilatie.

Puteti controla aparatul direct de pe panoul de control din dotare sau cu ajutorul telecomenzii cu care vine la pachet. Aceasta este, deopotriva, foarte usor de folosit si va ofera un plus de confort pentru a nu va mai deplasa de fiecare data pana la aparat. In plus, presupune un mod de functionare cat se poate de sigur, beneficiind in acest sens de siguranta termica, dar si protectie la supraincalzire.

Dimensiunile acestuia sunt de 48 cm inaltime, 25 cm latime si 23 cm lungime.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aeroterma ceramica Daewoo este un aparat foarte bun care reuseste sa ofere confortul termic de care are nevoie orice utilizator. Actualii clienti confirma eficienta acestuia si sunt multumiti de modul in care se descurca.Totodata, sustin ca este silentioasa si sunt incantati si de aspectul pe care il are, integrandu-se usor in orice decor. Prin urmare, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Aeroterma ceramica Daewoo

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functia de oscilatie
  • Protectie la supraincalzire
  • Usor de transportat
  • Eficienta si silentioasa

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *