lun. iun. 17th, 2024
Frigider Arctic AND245+ 228 l, Clasa A+, H 145.8 cmFrigider Arctic AND245+ 228 l, Clasa A+, H 145.8 cm

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Arctic AND245+ Pareri

Ne-am intors cu un nou review, de aceasta data, despre Frigiderul Arctic AND245+, care este, de asemenea, un model foarte bine vandut. Frigiderul in discutie este compact, exista posibilitatea ca rafturile sale sa se ajusteze in functie de propriile preferinte, pentru ca fiecare vrea sa isi organizeze intr-un anumit fel, alimentale pe care le detine in frigider. Prezinta un volum total de 228 L, ideal pentru o familie medie care este in cautarea unui frigider la un pret avantajos si o calitate ok.

Frigiderul Arctic AND245+ se incadreaza cu succes la clasa de energie electrica A+, de unde reiese faptul, ca puteti face foarte usor economie, care ar putea ajunge pana la 24% comparativ cu modelele ce se incadreaza in clase inferioare din perspectiva consumului de energie. Este ideal mai ales, daca se pune si accentul pe un raport/calitate pret avantajos, pe care il veti putea verifica aici.

Frigiderul are un volum de 179 L, in timp ce congelatorul 49 L, de aici rezultand volumul net total de 228 L. In ceea ce priveste aspectul interior, dupa cum se poate observa si in fotografii, sunt trei rafturi din sarma, care as spune ca sunt foarte rezistente, neexistand posibilitatea de a se zgaria de-a lungul timpului. Iar cat despre capacitatea sa de congelator, trebuie mentionat ca ajunge undeva pe la 3.5 kg in decursul a 24 de ore.

De asemenea, frigiderul mai prezinta un suport de oua si o tavita pentru gheata, dar si un compartiment unde veti putea depozita fructele si legumele.

Termostatul este reglabil, usor de manevrat, iar cu ajutorul lui veti putea regla temepratura in functie de propriile necesitati si de temperatura din camera. Prin urmare, temperatura poate fi setata oricand si la orice nivel.

Cateva aspecte de retinut pentru acest produs ar fi flexibilitatea care il defineste si aici, fac referire la rafturile care pot fi ajustate dupa preferinte, pe usa veti gasi un raft unde veti putea depozita recipienta de dimensiuni mai mari, unghiul de deschidere poate ajunge pana la 120 de grade, iar usile se pot monta in functie de cum doriti, pe partea dreapta sau stanga.

Pentru o oferta avantajoasa a frigiderului Arctic AND245+ 228 l, Clasa A+,  veti putea verifica aici.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.0/10

Eficienta energetica

8.4/10

Pareri PRO

  • compartiment pentru vegetale
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • lipsa functii performante

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *