Frigider cu doua usi Arctic AND275+ 259 l, Clasa A+, H 159.8 cm

Aparate frigorificeElectrocasnice mariFrigidere

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Astazi vom discuta putin despre Frigiderul Arctic AND275+ care este un aparat foarte bine vandut. Arctic AND275+ reprezinta un aparat frigorific, avand dimensiuni ce pot fi incadrate in categoria medii, iar congelatorul are un volum mai mic. Ca si caracteristici, n-ar fi foarte multe de spus, dat fiind ca este un model destul de ieftin. Prezinta un volum net de 259 L, are o clasa de eficienta energetica A+, iar pe an ar consuma in jur de 240 kWh, deci din acest punct de vedere, frigiderul este chiar ok.

Numarul de rafturi este de 3, in timp ce usa prezinta 4 suporturi. Are manerul orizontal si este integrat, aspect ce poate fi vizualizat in fotografii, iar pe mine, personal, aceasta caracteristica ma atrage in general la frigidere sau combine. Denota o usoara eleganta si nici nu exista riscul de a ramane cu el in mana, cand te astepti mai putin.

Facand o analiza a raportului calitate/pret, cred ca este destul de ok, avantajoasa din punctul meu de vedere, iar daca sunteti curiosi puteti vizualiza aici.

Pentru a face o recapitulare a plusurilor pe care le detine, as trece in revista un consum redus de energie electrica, aspectul este ok, placut, ocupa putin spatiu, ceea ce cred ca este foarte important pentru majoritatea persoanelor care detin un spatiu destul de restrans, adica au o bucatarie mica, este incapatator si fiabili.

Singurul dezavantaj pe care l-am identificat, ar fi faptul ca are un congelator mititel, insa si acest aspect depinde de necesitatile fiecaruia si de ce cauta efectiv.

8.6

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Eficienta energetica

8.9/10

Functii

7.2/10

Pareri PRO

  • pret mic
  • compartiment pentru fructe si legume

Pareri CONTRA

  • lipsa functii performante
Frigider Arctic AND275+ 259 l, Clasa A+, H 159.8 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.