Arctic ANC246+

Daca esti in cautarea unui congelator, ei bine, Arctic ANC246+ ar fi alegerea perfecta din mai multe perspective. Congelatorul este un dispozitiv de dimensiuni medii si prezinta functii si tehnologii noi, de ultima generatie, menit sa faca fata tuturor conditiilor si variatiilor de temperatura din mediul exterior. A avea un congelator este util indeosebi pentru persoanele care prefera sa faca drumuri cat mai putin la cumparaturi, dar este util mai ales, in perioada sarbatorilor, atunci cand e de preferat sa se evite agitatia si aglomeratie, pentru ca nimanui nu ii place.

In ceea ce priveste spatiul de care dispui, nu ar fi o problema, pentru ca nu ocupa foarte mult, datorita dimensiunilor de 151 cm inaltime, 59.5 cm lungime si 60 cm latime.

Din perspectiva consumului energetic, doveste de asemenea, o eficienta mare, incadrandu-se in clasa de consum A+, adica 257 kWh/an. Aceasta inseamna o factura la energia electrica ce nu ar trebui sa te ingrijoreze.

Capacitatea de stocare ajunge pana la 215 L, fiind structurat pe 6 nivele cu compartimente de diverse marimi , foarte rezistente. Patru dintre ele sunt clasice, iar celelalte doua sunt pentru congelare rapida si prezinta functia Fast Freezing.

Un alt avantaj, ar fi garnitura antibacteriana pe care usa congelatorului Arctic o detine si care previne si inlatura formarea bacteriilor, dar si a mucegaiului. De asemenea, sistemul Eco Buzz de care dispune va atentiona cand usa nu va fi inchisa pentru a nu exista riscul decongelarii.

In privinta zgomotului produs, nu prea ati avea de ce sa va faceti probleme pentru ca producatorii sustin ca aceasta ar putea ajunge la 42 dB.

Mai mult, in cazul in care comanzi aici, poti beneficia de o oferta interesanta.

Congelator Arctic ANC246+ 215 l, Clasa A+, H 151 cm

8.825

Pret

9/10

  Calitate

  9/10

   Fiabilitate

   9/10

    Eficienta energetica

    9/10

     PRO

     • compartimentare buna
     • avertizare usi deschise
     • pret avantajos

     CONTRA

     • nu au fost identificate

     leave a comment

     Create Account     Log In Your Account