Lada Frigorifica Arctic O20+ 205 l, Clasa A+

CongelatoareElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic O20+

Arctic 020+  este o lada frigorifica de dimensiuni relativ mici, ideala in situatia in care nu dispuneti de un spatiu tocmai mare, iar aceasta reprezinta o conditie in situatia de fata. Lada frigorifica in discutie se incadreaza la clasa de eficienta energetica A+ si, personal, consider ca reprezinta o alternativa de luat in considerare in cazul in care doriti sa va inlocuiti vechea lada frigorifica. Nu as putea afirma ca dotarile pe care le prezinta sunt in foarte diversificate, dar cert este ca alimentele voastre vor fi in siguranta.

Volumul efectiv de care dispune este de 205 L, desigur, nu este printre cele mai spatioase, exista si alte alternative in cazul in care doriti lazi frigorifice mai mari, insa pretul ar fi direct proportional. Pretul Lazii Frigorifice Arctic O20 este accesibil, de aceea consider ca este o alternativa de luat in calcul.

In ceea ce priveste dimensiunile sale, dupa cum puteti observa si pe site-ul unde puteti face comanda, 86 x 75.1 x 72.5 (IxLxA cm), ceea ce inseamna comparativ cu o masina de spalat, dimensiunile ar fi mai reduse,  dar comparativ cu un congelator cu dimensiuni similare, Arctic O20+ este mai incapatoare. Acest plus, ca sa il numim asa, se datoreaza faptului ca nu prezinta sertare delimitatoare care sa limiteze spatiul, singurul accesoriu fiind un suport metalic pozitionat in partea superioara a congelatorului care, insa, nu influenteaza din nicio perspectiva alimentele pe care le veti depozita in congelator.

Si pentru ca am facut o prezentare generala, trebuie sa vorbim putin si despre minusurile pe care le prezinta. In acest sens, este de mentionat faptul ca toate alimentele vor fi puse impreuna, indiferent ca veti dori sa depozitati carne, fructe, legume, neexistand o modalitate de a le delimita. Insa acest dezavantaj se intalneste la fiecare lada frigorifica, deci nu ar fi o particularitate specifica acesteia. Un alt aspect de luat in calcul este absenta functiei NO FROST, ceea ce inseamna ca se va forma gheata pe pereti.

Ceea ce am putea concluziona din cele prezentate pe site, dar si in urma opiniilor cumparatorilor, Lada Frigorifica Arctic O20+ 205 l, Clasa A+ ar fi o alegere inteleapta si ar avantaja foarte mult persoanele care nu dispun de foarte mare spatiu de depozitare, pentru ca este relativ mica si se poate adapta unor spatii restranse. O oferta foarte buna o puteti consulta chiar aici.

 

8.6

Pret

8.8/10

Calitate

8.4/10

Fiabilitate

9.0/10

Eficienta energetica

8.2/10

Pareri PRO

  • nu ocupa mult spatiu
  • poate fi incuiata
  • sertar mic in partea de superioara

Pareri CONTRA

  • lipsa Functie No Frost
Lada Frigorifica Arctic O20+ 205 l, Clasa A+

0 thoughts on “Lada Frigorifica Arctic O20+ 205 l, Clasa A+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.