mar. apr. 30th, 2024
Cuptor incorporabil Indesit FIMB51KAIXCuptor incorporabil Indesit FIMB51KAIX

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Indesit FIMB51KAIX

Este  momentul sa inlocuiesti vechiul aragaz cu un cuptor incoporabil, respectiv o plita? Pentru ca stim cate astfel de modele si variante exista pe piata, noi vrem sa iti venim in ajutor si sa contruim la formarea unui pareri cat mai obiective despre produsul vizat. Astazi, discutam despre cuptorul incorporabil Indesit FIMB51KAIX care, cel mai probabil, ti-a starnit deja interesul.

Ca este o pasiune sau nu, gatitul devine mai placut, atunci cand ai aliatii ideali de partea ta. Daca esti in cautarea unui cuptor bun si chiar la un pret accesibil, atunci am putea spune ca te aflii pe drumul potrivit.

Design

Cuptorul Indesit FIMB51KAIX este un model elegant si foarte practic in bucatarie. Este de culoare negru in combinatie cu arginitiu, ceea ce il face foarte usor de asortat cu mobila din bucataria ta. Ca si dimensiuni, acesta prezinta 60 x 60 x 54.5 cm, aspect ce este bine de stiut pentru a fi siguri ca se va incadra bine in mobila. In partea superioara, veti regasi panoul de comanda mecanic.

Specificatii

Indesit FIMB51KAIX este un cuptor electric, ce are o capacitate de 60 de litri, permitandu-ti astfel sa prepari mai multe feluri de mancare simultan. Clasa de eficienta energetica la care este incadrat este A.

Prezinta timer ceea ce va va ajuta sa nu uitati de alimente in cuptor, pentru a le arde. Dupa ce timpul prestabilit s-a terminat, veti fi avertizati sonor sa scoateti preparatele din cuptor.

Vine insotit cu o tava de coacere, de altfel foarte utila.

Parerea clientilor

Cumparatorii acestui model de cuptor s-au aratat multumiti in mare de produsul pe care l-au achizitionat. Nu regreta alegerea facuta si sustin ca functioneaza foarte bine, iar preparatele sunt coapte excelent. Raportul calitate/pret il apreciaza a fi unul bun.

Concluzie

Cuptorul incorporabil Indesit FIMB51KAIX, Electric, 60 l, 5 functii, Clasa A, Inox este un produs ideal mai ales pentru cei care doresc sa isi inlocuiasca clasicul aragaz cu un cuptor incorporabil, insa bugetul le este destul de restrans. Functioneaza foarte bine, iar utilizatorii s-au aratat incantati de el. Mai mult decat atat, aici aveti o oferta foarte buna de unde il puteti achizitiona si o puteti consulta.

8.6

Pret

9.0/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

7.8/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

  • timer
  • eficienta energetica
  • design modern

Pareri CONTRA

  • lipsa sistem curatare
  • lipsa grill si rotisor

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *