Hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E, putere de absorbtie 390 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Inox

Hote incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Gorenje DF 6116E

Hota face parte din seria electrocasnicelor care nu pot lipsi din bucatarie, asa ca este important si asupra produsului spre care ne orientam. Hota telescopica Gorenje DF 6116E ar putea fi o optiune foarte buna in cazul in care nu v-ati putut decide pana acum, iar bugetul are si el ceva restrictii.

Intotdeauna mirosurile si grasimea rezultate in timpul gatitului au fost o problema care a dat multe batai de cap gospodinelor. Nu este deloc placut sa stai cu fereastra deschisa in timpul iernii pentru a nu se forma aburi in bucatarie. Atunci intervine necesitatea achizitionarii unei hote, iar astazi vom vorbi despre hota telescopica Gorenje DF 6116E.

Design

Design-ul ar putea fi considerat un punct forte al acestui model d ehota. Este ideal pentru bucatariile mici, dar si in cazul in care doriti ca hota sa fie incorporata in mobila din bucatarie. Este alcatuita din inox, avand un design elegant si foarte usor de asortate cu piesele de mobilier. Panoul de control este pozitionat special pentru a va fi usor sa il accesati si este, deopotriva, usor de manevrat. Fiind telescopica, hota se poate strange atunci cand veti termina treaba cu ea. Ca si dimensiuni, are 17.3 x 59.8 x 29.5 cm si o greutate de 9.3 kg.

Specificatii

Gorenje DF 6116E este un model de hota telescopica, incadrata in clasa de eficienta energetica F, cu un consum anual de 192 W, am putea spune, unul foarte redus. Prezinta doua motoare cu o putere de 250 W fiecare. Zgomotul produs in timpul functionarii variaza intre 57 si 71 dB, insa este compensat cu puterea de absorbtie – 224 mc/h cea minim si 384 mc/h cea maxima , cu alte cuvinte, o putere foarte eficienta.

Randamentul este ideal pentru bucatariile cu suprafete mai mici, facand fata excelent. Ventilarea se realizeaza pe trei trepte, pe care le veti selecta in functie de necesitate si preferinte.

Hota functioneaza prin extractie, dar si prin recirculare. Concret, in situatia in care doriti sa incorporati hota in mobila de bucatarie, atunci veti apela la varianta de aspirare prin recirculare. Insa daca aveti posibilitatea de a monta hota langa un peret exterior, atunci veti putea alege extractia. Atunci, diametrul burlanului ce trebuie achizitonat trebuie sa fie de 120 mm.

De asemenea, hota beneficiaza de si de iluminare, pentru o mai buna vizibilitate a preparatelor in timpul gatitului. In acest sens, se vor utiliza doua lampi a cate 40 W.

Parerea clientilor

Analizand review-urile cumparatorilor, am observat ca acestia sunt multumiti de hota si de modul de functionare al acesteia. Au subliniat faptul ca este foarte puternica si are capacitatea de a aborbi mirosurile foarte bine, ceea ce este, pana la urma, cel mai important pentru o hota.

Concluzie

Hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E, putere de absorbtie 390 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Inox este un produs foarte bun si necesar in bucatarie, asa ca il recomand. Cumparatorii s-au aratat multumiti ceea ce il face un produs de incredere pe care va puteti baza ca va functiona in parametrii excelenti. Aici aveti o oferta pe care sa o consultati in cazul in care sunteti interesati.

7.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • design placut
  • filtre lavabile
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • eficienta energetica redusa
Hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.