lun. apr. 29th, 2024
Cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BB/OLCuptor incorporabil Samsung NV70K1340BB/OL

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung NV70K1340BB/OL

Dat fiind ca in ultima perioada de timp, cei mai multi aleg sa inlocuiasca clasicul aragaz cu plita si cuptorul incorporabile, astazi continuam seria incorporabilelor cu un alt model de cuptor. Samsung NV70K1340BB/OL este un cuptor incorporabil care face parte din topul preferintelor cumparatorilor, de aceea ni s-a parut important sa il aducem in discutie.

Poate ca nu toata lumea este dispusa sa plateasca o suma foarte mare pe un cuptor cu microunde si, totusi, isi doresc un produs bun, care sa isi faca treaba cum promite. Este un lucru cat se poate de firesc, iar acest model de cuptor s-ar putea integra perfect in aceasta categorie de preferinte.

Design

Cuptorul Samsung NV70K1340BB/OL prezinta un design modern si elegant, ideal pentru orice tip de bucatarie. Este de culoare neagra, ceea ce va face sa fie foarte usor de asortat. Usa acestuia este fabricata din sticla, iar produsul prezinta 59.5 x 59.5 x 56.6 cm (l x L x A) si o greutate de 32.6 kg.

Specificatii

Samsung NV70K1340BB/OL este un cuptor electric, de clasa medie din perspectiva tehnologiei. Faptul ca prezinta alimentare electrica, ii confera un avantaj deoarece elimina cateva riscuri dintre cele prevazute in cazul cuptoarelor cu alimentere pe gaz. Pe de alta parte, este vorba si despre o coacere mai rapida si uniforma, oferind un plus de siguranta, aprindere mai usoara si posibilitatea de integrare a anumitor functii moderne.

Prezinta o capacitate rezonabila, de 70 de litri, mai mult decat suficienta. Eficienta energetica reprezinta un alt punct forte, fiind incadrata in clasa A.

Usa fiind realizata din geam triplu stratificat, va conferi o buna izolare a temperaturii atinse in interior, astfel ca partea din exterior nu se va incalzi niciodata.

Desigur, nu puteau lipsi nici functiile care faciliteaza intr-un mod sau altul modul de preparare al alimentelor. In acest sens, vorbim despre Timer care va promite ca nu veti uita de preparate in cuptor si ele nu se vor arde. Veti fi avertizati sonor in momentul in care timpul de coacere s-a scurs. Grill-ul insotit de convectia aerului fierbinte va contribui la prepararea corecta chiar si a bucatilor mari de carne acestea devenind crocante la exterior si fragede al interior.

De asemenea, functia de blocare acces copii va va da un plus de siguranta atat pentru copiii vostri, cat si pentru linistea voastra. Astfel, vor fi blocate usile si veti elimina din start posibilitatea de a se ivi vreun incident neplacut. Sistemul de autocuratare catalitica are in vedere facilitarea procesului de intretinere a cuptorului si de curatare, astfel ca reziduurile vor fi absorbite si transformate in cenusa.

Parerea clientilor

In urma achizitiei facute, dar si a experientei mai multe sau mai putin vaste acumulate, clientii se declara multumiti de produsul in cauza. In acest sens, ei sustin ca acest cuptor functioneaza in parametrii normali, dar mai mult decat atat, sunt extrem de incantati si de design-ul acestuia.

Concluzie

Cuptorul incorporabil Samsung NV70K1340BB/OL, Electric, 70 l, Grill, Curatare catalitica, Convectie, Clasa A, Negru este un produs pe care il recomand sa il achizitionati cu incredere. Utilizatorii sai se declara incantati de produs in sine si considera a fi unul bun, drept pentru care il recomanda si altor persoane inca nehotarate. Daca sunteti interesati de o oferta foarte buna, o veti putea gasi aici.

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.2/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • grill, timer
  • autocuratare catalitica
  • eficenta energetica
  • volum generos

Pareri CONTRA

  • lipsa rotisor

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *