Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Aeroterma Zass ZFH 01 poate fi o solutie de rezerva cu ajutorul careia sa va puteti bucura de un confort termic optim. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe detalii utile.

Zass ZFH 01 este prevazuta cu o putere de 2200 W si include doua trepte de putere pe care le veti adapta in functie de nevoi. Aceasta poate incalzi o camera cu suprafata de pana la 15 mp.

Aparatul include termostat reglabil si indicator LED pentru a sti cand functioneaza, prevenind astfel eventualele incidente nedorite. De asemenea, pentru o functionare sigura, a fost dotat cu protectie la nivelul ventilatorului, dar si protectie la supraincalzire.

Aeroterma Zass este o solutie pentru incalzirea rapida a camerelor de dimensiuni mai mici, dar nu de durata foarte mare. Totodata, aceasta poate fi utilizata si pe post de ventilator, fara aer cald.

Poate fi utilizata in mai multe incaperi, in acest sens fiind prevazuta si cu un maner special. In plus, avand o greutate de doar 1.2 kg, este usor de mutat, fara efort.

Dimensiunile dispozitivului sunt de doar 22 cm inaltime, 13.5 cm latime si 16.5 cm lungime.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aeroterma Zass ZFH 01 este un dispozitiv practic cu care va puteti incalzi rapid, chiar si atunci cand apar probleme la incalzirea locuintei. Cumparatorii s-au declarat multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul face ceea ce promite. Incalzeste eficient, este foarte compact, ceea ce inseamna ca nu ocupa mult spatiu in camera. De asemenea, este usor de reglat si poate fi mutat usor dintr-o camera in alta. Dupa parerea lor, au facut o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Zass ZFH 01

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Termostat reglabil
  • Functie ventilatie
  • Protectie la supraincalzire
  • Bara protectie ventilator

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *