sâm. apr. 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch Professional GAS 15 PS este un aspirator universal pe care il puteti folosi cu succes in exterior, dar si in interior, fiind prevazut cu functie dubla – aspirare si suflare. Este un dispozitiv cu ajutorul caruia puteti mentine mai usor curaternia in gradina, simplificandu-va astfel munca.

Aspiratorul universal Bosch Professional GAS 15 PS beneficiaza de un sistem de suproturi inovator pentru recipientul de praf, iind astfel compatibil cu pungile de praf casnice, dar si cu pungile de praf profesionale. Puteti comuta simplu si rapid intre regimul de aspirare si cel de suflare, fiind un aparat usor de olosit.

Prezinta sistem semiautomat de curatare a filtrului oferind astfel performante ridicate si durabilitate mai mare filtrlui. Furtunul antistatic minimizeaza pagubele in timpul utilizarii, iar sistemul Smart Click asigura un racord de furtun simplu si ferm.

In acelasi timp, dispune si de sistem cu prize de retea cu sistem automat Start – Stop oferind protectie anti-praf pentru sculele electrice.

Prezinta o putere nominala de 1100 W si pune la dispozitie un volum de 15 litri. Fluxul volumic maxim al turbinei este de 33 de litri pe secunda, iar subpresiunea maxima a turbinei este de 220 mbari.

Aparatul vine la pachet cu o serie de accesorii utile precum duza pentru rosturi, filtru pentru aspirare umeda, teava metalica, set de scule pentru sol, cot si furtun.

Dimensiunile aspiratorului sunt de 36 cm lungime si 44 cm latime, avand o greutate de 6 kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bosch Professional GAS 15 PS este un aspirator foarte practic si usor de folosit, care va simplifica munca oferind usurinta in utilizare. Cumparatorii au declarat ca aparatul in discutie are o putere buna de aspirare, este realizat din plastic rezistent, oferind o constructie solida si robusta.Se manevreaza usor, iar in ansamblu face ceea ce promite. O sugestie din partea acestora ar fi ca recipientul de praf sa fie putin mai mare, insa chiar si asa aspiratorul isi face treaba in parametrii optimi. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Bosch Professional GAS 15 PS

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere mare
  • Usor de manevrat
  • Accesorii utile
  • Aspirare si suflare

Pareri CONTRA

  • Recipientul de praf putea fi mai mare

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *