lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Steinhaus PRO-MC700+ este un motocultor recomandat lucrarilor agricole din gradini si culturi de camp. Poate fi folosit pentru a lucra toate tipurile de sol gratie robustetii materialului din care este realizat, asigurand usurinta in manevrare. Dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a verifica daca este dispozitivul care va poate ajuta.

Motocultorul Steinhaus PRO-MC700+ este echipat cu un motor puternic de 7 CP la 3600 RPM, avand o capacitatecilindrica de 208 cc. Beneficiaza de motor in patru timpi cu alimentare pe benzina. Eficienta si performantele acestuia sunt date si de latimea de lucru care este cuprinsa intre 55 si 80 cm, avand o adnacime de lucru cuprinsa intre 10 si 36 cm. Poate fi o solutie optima pentru a cultiva solul nisipos, argilos, solul normal, pentru legume si uscat, pante cu inclinare de pana la 10%, teren nedecorticat cu adancimea stratului de namol mai mica de 25 de cm.

Puterea maxima a motorului este de 5.2/7 kW/CP, iar in sarcina de 4.5/6 kW/CP. Capacitatea cilindrica a acestuia este de 208 cc. Turatia maxima a motorului atinge 3600 rotatii pe minut, iar in saricna 3000 de rotatii pe minut. Capacitatea rezevorului de combustibil este de 3.6 ltiri.

Totodata, motocultorul Steinhaus preiznta aprindere electrnica, pornire cu demaroro manual si protectie motor, respectiv senzor ulei. Capacitatea baii de ulei este de 600 de ml si este compatibil cu ulei SAE 30 / SAE 10W30. Prezinta doua viteze inainte si o viteza inapoi, viteza de rotatie a frezelor fiind de 120 de rotatii pe minut, iar numarul cutitelor 24. Manerul poate fi reglat usor pentru o manevrare cat mai confortabila. In plus, se recomanda folosirea dispozitivului pentru suprafete de pana la 10.000 mp.

Acesta vine la pachet alaturi de plug, doua roti de cauciuc, rarita, bidon de ulei motor de 0.6 litri, bidon ulei transmisie 1 litru, doua freze metalice, doua talere de protectie laterala si o roata frontala pentru transport.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Steinhaus PRO-MC700+ este o varianta de motocultor care se descurca eficient si pe suprafete mai mari fiind o solutie optima pentru orice tip de sol. Cumparatorii confirma la randul sau eficienta aparatului si sustin ca a fost o alegere inspirata. Functioneaza in parametrii optimi, este usor de manevrat, iar un avantaj in opinia lor, au fost si bidoanele de ulei de motor, respectiv rotile de cauciuc cu care au venit la pachet. Recomanda mai departe acest produs si considera raportul calitate/pret bun.

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *