Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch PUE611FB1E este o plita incorporabila foarte interesanta atat din perspectiva functionalitatii, cat si a design-ului. Poate fi o alegere foarte inspirata in orice bucatarie, insa  nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Plita incorporabila Bosch PUE611FB1E are la baza tehnologia inductiei, generand caldura doar acolo unde este nevoie, adica la baza vasului. Astfel, ofera mai multa siguranta, dar si confort. Temperaturile redusa ofera mai multa siguranta, prevenind eventualele incidente neplacute. In plus, puteti fierbe o oala cu apa de doi litri de doua ori mai repede decat pe o plita vitroceramica, oferind si un consum energetic mai mic. Aceasta este prevazuta cu patru zone de gatit de dimensiuni diferite: un arzator mare, un arzator mic si doua arzatoare normale. Arzatorul mare inregistreaza o putere de 2.2 kW, cele doua normale cate 1.8 kW fiecare, iar cel mic 1.4 kW. Functia PowerBoost ajuta la accelerarea procesului de gatit. De asemenea, plita beneficiaza de functie de oprire automata, dar si de indicator de caldura reziduala ce ne arata zonele care inca mai sunt calde.

Modelul in discutie este realizat din sticla de culoare neagra, avand un design foarte elegant si fiind usor de asortat. In partea din faata, se afla panoul de control cu o interfata foarte intuitiva, fiind prevazut cu butoane tip touch. Dimensiunile acestei plite sunt de 5.1 cm grosime, 60 cm latime si 52.2 cm adancime avand o greutate de 11 kg.

Bosch PUE611FB1E review

Concluzii si Pareri de la clienti

Plita incorporabila Bosch PUE611FB1E este un model foarte bun ce functionezea excelent oferind un randament ridicat si un design aparte. Cumparatorii actuali sunt extrem de incantati de ea si sustin ca este o plita cu adevarat eleganta, care spre marea lor surprindere se intretine extrem de usor. Este foarte usor de folosit, procesul culinare este optimizat, oferind o eficienta mult mai buna decat cea a plitelor pe gaz. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Bosch PUE611FB1E

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte eleganta, se intretine usor
  • Consum energetic redus
  • Functie Power Boost
  • Indicator caldura reziduala

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *