lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch SPV53N00EU

Este foarte dificil sa te imparti in mai multe locuri, mai ales cand nu ai timp, atunci trebuie sa te bazezi pe cele mai eficiente si mai utile electrocasnice. Un electrocasnic care de multe ori salveaza timp, este chiar masina de spalat vase  Bosch SPV53N00EU. Odata ce ai achizitionat o astfel de masina de spalat vase, cu siguranta nu te vei mai putea lipsi de ea. Vei vedea diferenta, iar in timp ce aceasta spala, poti intreprinde alte activitati fara nicio problema. Discutam pe larg despre acest model de masina de spalat, pentru a te putea convinge daca este sau nu ceea ce cauti.

Design

Dat fiind ca este un model de masina de spalat vase incorporabi,, desigur nu s-a pus foarte mare accent pe design. Tot ceea ce putem spune este ca masina prezinta un design simplu, dar care nu se va vedea odata integrat in mobila de bucatarie. In partea de sus, se afla amplasate butoanele de comanda, de unde vei selecta programul de spalare.

Totodata, masina masoara 81.5 x 44.8 x 55 cm ( l x L x A) si cantareste 33 de kg.

Specificatii

Masina de spalat vase  Bosch SPV53N00EU prezinta o capacitate de incarcare de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Consumul anual de energie a fost aproximat la 2380 litri, iar cel de energie electrica 220 kWh.

Bosch SPV53N00EU prezinta 5 programe de spalare:

  1. Intensiv – dureaza 125-135 de minute, valoarea variind fiindca este utilizat senzorul de incarcare. De asemenea, temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius si inregistreaza un consum de 11014 litri de apa si 1.2-1.3 kWh curent electric. Senzorul va detecta automat nivelul de incarcare si va adapta parametrii optimi, insa nu si temperatura apei.
  2. Auto – va fi activat atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, prin urmare si temperatura apei va alterna. Temperatura va fi curpinsa intre 45 si 65 grade Celsius, durata intre 90 si 150 de minute, iar consumul de energie 0.7 -1.3 kWh si intre 7 si 16 litri de apa.
  3. Eco – temperatura mai mica de 50 de grade Celsius, dureaza 195 de minute si consuma 8.5 litri de apa si 0.78 kWh energie electrica.
  4. Pahare – temperatura de spalare de 40 de grade Celsius, dureaza 85-90 de minute.
  5. Scurt – dureaza 29 de minute, spala la o temepratura de 45 de grade Celsius, consumand  litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

Mai mult decat atat, acestor programe li se adauga si cateva extra-optiuni:

  • IntensiveZone – face referire la zona speciala pentru oale, unde presiunea si temperatura apei sunt mult mai ridicate, astfel incat sa obtii rezultatele cel mai bune.
  • VarioSpeed Plus – face posibila scurtarea duratei anumitor programe, cu pana la 40%, fiindca va creste presiunea si temperatura apei.
  • Incarcare la jumate – masina va putea incepe spalarea chiar daca nu ai umplut-o cu vase. Aceasta isi va adapta resursele in functie de cantitatea de vase pe care ai adaugat-o in masina.

Ai posibilitatea, de asemenea, de a programa inceperea spalarii oricand vei dori in intervalul 1-24 de ore, chiar daca nu esti acasa.

InfoLight presupune proiectarea unei lumini pe podea, care va semnala atunci cand masina a terminat de spalat, dar va avea si un semnal sonor cand programul de spalare a luat sfarsit.

Pe de alta parte, este si foarte silentioasa, nivelul maxim nedepasind 44 dB, motiv pentru care nu te va deranja in timp ce va spala.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este o masina foarte practica si eficienta ce reuseste sa spele exact cum si-au dorit vasele. De asemenea, finisajele sunt de inalta calitate, iar in timpul functionarii nu sunt absolut deloc deranjati de zgomot, pentru ca este mai mult decat silentioasa. Au considerat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat vase Bosch SPV53N00EU este un electrocasnic excelent, ce face fata tuturor provocarilor. Un real ajutor in bucatarie, te va scapa numaidecat de vasele murdare din chiuveta, in timp ce tu vei putea face altceva sau chiar atunci cand te afli la munca, existand posibilitatea de a o programa la o anumita ora. O recomandam cu incredere, iar aici puteti verifica pretul.

9

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.4/10

Eficienta energetica

8.5/10

Pareri PRO

  • InfoLight
  • programare intarziata
  • incarcare la jumatate
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

0 comentarii la „Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV53N00EU, 9 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *