Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPI54M05EU, 9 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Inox

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch SPI54M05EU

Nu stiu cate gospdodine sunt tocmai incantate de spalarea vaselor de mana, insa suntem convinsi ca nu sunt foarte multe. De aceea, recomandam sa elimini din start aceasta problema si sa te orientezi asupra unui model de masina de spalat vase practica si eficienta. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPI54M05EU ar fi o idee in acest sens, insa trebuie sa te convinsi singur daca esti ceea ce cauti, dupa ce termini de lecturat acest review pe care l-am pregatit.

Design

In ceea ce priveste design-ul, masina este cat se poate de simpla si draguta, frontal fiind amplasat panoul de comanda de unde vei putea selecta programul de spalare dorit. Este un model partial incorporat, astfel ca odata integrat in mobila, se va vedea doar panoul de comanda, unde vor fi afisate si informatii legate de programul de spalare, cat si timpul ramas. Ca si dimensiuni, prezinta: 81.5 x 44.8 x 57.3 ( l x L x A) si cantareste 34 de kg.

Specificatii

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPI54M05EU detine o capacitate de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual de apa fiind aproximat la 2380 litri apa si 220 kWh energie electrica.

Bosch SPI54M05EU prezinta 5 programe de spalare:

 1. Intensiv – program destinat vaselor cu grad mare de murdarie, spaland la o temperatura de 70 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 11-14 litri de apa si 1.2-1.3 kWh energie electrica. Spala pret de 125-135 de minute.
 2. Auto – va fi detectat in mod automat cantitatea de vase si gradul de murdarie, iar masina isi va regla cantitatae de apa, timpul de spalare si temperatura. In principiu, durata se va incadra in intervalul 90-150 de minute, consumand intre 7 si 16 litri de apa si 0.7- 1.3 kWh energie electrica. Temperatura poate varia intre 46 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – inregistreaza cel mai redus consum de energie si apa, si anume 8.5 litri de apa si 0.78 kWh energie electrica. Timpul de spalare va fi mai mare, iar temperatura va ajunge la 50 de grade Celsius.
 4. Intensive Smart – reprezinta un program destul de rar intalnit, ideal pentru vasele foarte murdare, utilizand apa la o temperatura de 45 de grade Celsius, dar presiunea apei va fi una foarte mare. Consuma in jur de 11-14 litri de apa, iar consumul de curent electric este de 0.95 – 1 kWh. Dureaza 135 de minute.
 5. Rapid – dureaza 29 de minute si tuilizeaza apa la o temepratura de 45 de grade Celsius.

Pe langa acestea, se adauga inca alte 3 extra-optiuni:

 • Incarcare la jumate – nu va mai trebui sa astepti pana masina se va umple, ci aceasta isi va adapta resursele in functie de cantitatea de vase pe care ai introdus-o in masina.
 • VarioSpeed – vei putea scurta programele cu pana la 66%, crescand temperatura si presiunea.
 • Programare ulterioara – poti seta ora in intervalul 1-24 de ore, in functie de ora care te avantajeaza cel mai bine, indiferent daca esti acasa sau nu.

Acest model de masina de spalat vase face parte din seria 6, astfel ca la nivelul cosului superior, se regaseste DuoPower, mai concret, doua bate de pulverizare, pentru a scoate de fiecare data pahare perfect curate.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt intr-adevar multumiti de calitatea acestei masini de spalat vase, care si-a dovedit de fiecare data eficienta. Spala foarte bine vasele si este extrem de silentioasa, astfel ca nu te va deranja in timpul spalarii. Acestia au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat vase Bosch SPI54M05EU este un electrocasnic foarte eficient in orice bucatarie, ce te scapa de fiecare data de problema vaselor murdare ce invadeaza bucataria. Este usor de setat si foarte silentioasa, iar clientii au fost cat se poate de multumiti de eficienta sa. Aici poti verifica si oferta de pret propusa.

8.9

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.6/10

Eficienta energetica

8.0/10

Pareri PRO

 • capacitate rezonabila
 • silentioasa
 • incarcare la jumatate
 • programare intarziata

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.