lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Daikin FTXB25C-RXB25C

Fiindca vara se grabeste sa vina, ai nevoie sa fii pregatit din timp. Iti prezentam un produs cu capacitate relativ redusa si anume aparatul de aer conditionat Daikin FTXB25C-RXB25C care vine la pachet cu o serie de functii moderne si foarte diversificate, pentru a iti oferi cel mai inalt grad de confort.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design simplu, avand carcasa de culoare alba, astfel incat prezenta sa va fi foarte discreta, indiferent de incaperea unde il vei amplasa. Aceasta detine o lungime de 770 mm, latime 283 mm si inaltime 216 m, cantarind 8 kg.

Pe de alta parte, unitatea externa detine o lungime de 658 mm, latime de 275 mm si inaltime de 550 mm.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Daikin FTXB25C-RXB25C detine o capacitate medie de modificare a temperaturii, de 9000 BTU pentru racire si peste 13000 BTU pentru incalzire. Eficienta energetica atinge si ea un prag destuld e bun, fiind incadrata in clasa A+.

Tehnologia Inverter detine o contributie majora in sporirea randamentului, datorita caruia, compresorul ruleaza la turatii diferite, fiind modificate automat astfel incat sa obtii temperatura dorita in timp util. Pe termen lung, obtii o eficientizare de pana la 30-40 %.

Filtrul fotocalitic ofera o densitate ridicata comparativ cu majoritatea modelelor alternative, astfel incat vor fi eliminate din incapere particulele de praf, poluare, virusurile, bacteriile si alergenii.

De asemenea, ventilarea si dezumidificarea si-au dovedit eficienta, fiind chiar necesare pentru a pastra un aer curat si de a elimina umiditatea, astfel incat sa se evite formarea mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-Restart promit un nivel ridicat de autonomie, astfel incat sa poata functia in regimuri diferite, chiar pe intervale de timp presetate de timp si chiar isi poate relua activitatea, dupa o pana de curent.

Functia de dezghetarea automata poate fi utilizata doar in regimul de incalzire si presupune oprirea automata a aparatului, pentru anumite perioade de timp relativ restranse.

Functia Jet intensifica activitatea aparatului, in timpul racirii, astfel incat perioada de pornire pana vei obtine temperatura dorita, va fi mult mai restransa.

Functia Hot Start inseamna preincalzirea aparatului, atunci cand vei dori sa incalzesti camera, astfel incat sa nu elimine curente reci cand il vei porni.

Modul Sleep/Night iti va asigura un somn linistit, protejandu-te de orice factor perturbator pe tot parcursul noptii. Desigur, nu vei auzi nici aparatul cand va functiona acesta fiind extrem de silentios.

Parerea clientilor

Clientii au fost mai mult decat incantati de aparat atunci cand au fost pusi sa isi exprime opinia. Il apreciaza drept un aparat foarte bun, cu o putere mare, usor de utilizat si, cel mai important, extrem de eficient. Nu au avut ce sa ii reproseze, drept pentru care considera raportul calitate/pret fara indoiala excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Daikin FTXB25C-RXB25C este alegerea ideala in cazul in care te-ai decis sa achzitionezi un astfel de aparat, fiind util atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece. Dispune de o multitudine de functii care nu fac altceva decat sa iti readuca confortul pe care il si cauti si sa iti purifice aerului, astfel incat sa nu mai existe particule de praf, alergeni, virusuri si bacterii. Daca esti interesat si de o oferta de pret, poti intra aici.

9.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • tehnologie Inverter
  • filtru fotocatalitic
  • functii variate
  • foarte silentios

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *