Ventilator cu picior Zass ZF 1601, 50 W, 3 viteze, 41cm diametru, Alb

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Zass ZF 1601

Indrazneste sa sfidezi vremea de afara si sa iti creezi cele mai bune conditii, chiar la tine acasa. Apeleaza la ventilatoarele cele mai eficiente, capabile sa iti readuca confortul dorit. Ventilatorul cu picior Zass ZF 1601 este un aparat potrivit nevoilor tale despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat compact, am putea spune o prezenta discreta in orice incapere l-ai aseza. Dimensiunile sale sunt de 52 x 43 x 140 cm ( D x H x W) si cantgareste aproximativ 4 kg.

Specificatii

Ventilatorul Zass ZF 1601 detine o putere de 50 W, astfel ca motorul este suficient de puternic pentru a iti readuce confortul, dar in acelasi timp si silentios. In plus, prezinta trei trepte de viteza pe care le vei regla dupa propriile preferinte.

Nivelul de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de ventilare nu depaseste 51.7 dB.

Poti regla ventilatorul pe inaltime, astfel incat aerul ventilat sa fie suflat in directia dorita. Inaltimea variaza intre 98 si 130 cm.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de eficienta acestui aparat, care pur si simplu i-a scapat de temperaturile caniculare ce le provocau un real disconfort termic. Mai mult decat atat, apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Alege cele mai eficiente aparate capabile sa iti ofere un plus de confort. Ventilatorul Zass ZF 1601 este un aparat foarte eficient pentru mentinerea unei temperaturi confortabile, tinand la distanta caldura insuportabila. Pentru a verifica si o oferta de pret avantajoasa, intra aici.

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.2/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate-pret bun
  • 3 trepte de viteza
  • Reglabil pe inaltime
  • Putere 50W
  • silentios

Pareri CONTRA

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.