Ventilator cu picior Vortex FS40-10, 40 W, 3 trepte de viteza

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Vortex FS40-10

In sezonul cald, cand se anunta temperaturi canciulare, este foarte dificil sa rezisti fara un aparat eficient. Cu atat mai mult cand nu esti dispus sa faci o investitie foarte mare, iti recomandam un ventilator practic. In continuare, analizam Vortex FS40-10, un aparat foarte accesibil.

Design

Ventilatorul este prevazut cu un design compact, adaptandu-se perfect in orice tip de incapere l-ai amplasa, chiar si la birou. Controlul se realizeaza prin intermediul panoului de comanda, care este pozitionat pe piciorul aparatului.

Specificatii

Ventilatorul Vortex FS40-10 inregistreaza o putere de 40 W distribuita prin intermediul a trei trepte de viteza, pe care le vei ajusta in functie de necesitate.

Diametrul elicei cu care este prevazut ventilatorul este de 40 W.

Zgomotul inregistrat pe cea mai puternica treapta de ventilare este de 60 dB, ceea ce nu reprezinta o valoare foarte mare incat sa provoace disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de acest aparat, intrucat a reusit sa le asigure conditii cat mai bine, in sezonul cald. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Atunci cand te confrunti cu temperaturile ridicate, ai nevoie de aparate care sa iti readuca conofortul indiferent ca este zi sau noapte. Ventilatorul Vortex FS40-10 te poate ajuta in acest sens, fiind usor de mutat chiar si dintr-o incapere in alta. Verifica aici o oferta foarte buna de pret.

 

7

Pret

9.0/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

0.0/10

Design

8.4/10

Pareri PRO

  • pret avantajos
  • 3 trepte de viteza

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.