vin. apr. 19th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410

Este destul de incomod sa gasesti un spatiu potrivit pentru a iti intinde rufele, iar atunci cand alegem sa le intindem pe balcon, umezeala va ajunge, cu siguranta, si in casa. In principiu, este disconfort destul de mare, asa ca iti recomandam cu toata incredrea sa apelezi la un uscator de rufe potrivit. De aceasta data, vom discuta despre uscatorul de rufe Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 ce vine la pachet cu o eficienta ridicata.

Design

Estetic vorbind, seamana foarte mult cu o masina de spalat rufe, beneficiind d eo carcasa absolut eleganta si placuta. Frontal, regasim amplasat display-ul LED unde vor fi afisate informatii referitoare la ciclul de uscare, dar si butonul rotativ prin intermediul caruia avei alege programul dorit.

Dimensiunile uscatoruluio sunt de 59.6 cm latime, 84.5 cm inaltime si 65.9 cm adancime, avand o greutate de 47 kg.

Specificatii

Uscatorul de rufe Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 are o capacitate de 7 kg si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, o clasa extrem de buna, mai ales ca, in general, uscatoarele de rufe inregistreaza un consum destul de mare. Prin urmare, acest model este ideal din perspectiva consumului energetic.

Tehnologia al 6-lea simt ofera rezultate foarte bune, senzorul detectand cantitatea de rufe introdusa in interior, iar pe baza acesteia, va regla consumul energetic.

Uscatorul este dotat cu 14 programe, care se adreseaza in functie de tesatura hainelor, dar si de alte nevoi speciale. Printre acestea se numara programul pentru lenjerie, bumbac, lana, sintetice, delicate, mix si asa mai departe. Este prezent si programul rapid ideal atunci cand vrei sa usuci rapid anumite haine de care ulterior ai nevoie pentru a te imbraca.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de rezultatele obtinute cu acest uscator si declara ca rufele sunt uscate foarte bine, intr-un timp destul de redus. In plus, marele avantaj se refera la faptul ca inregistreaza un consum energetic foarte mic. Prin urmare, acestia recomanda produsul si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Uscatorul de rufe Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 este un produs de inalta calitate care ofera o eficienta pe masura asteptarilor. Personal, acest model a reprezentat o reala surpriza placuta, fiind suficient de incapatoare, reusint in timp real sa usuce hainele. De asemenea, surprinzator este faptul ca reuseste sa curete foarte bine scamele de pe haine. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret rezonabila, te invitam sa intri aici.

 

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • capacitate rezonabila
  • tehnologia al 6-lea simt
  • programe diversificate

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *