mie. mai 22nd, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Whirlpool GOA 6425 NB Recenzii

Iti doresti pentru bucataria ta o plita cu un design nonformist care sa iasa in evidenta? Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 NB poate fi o alegere interesanta, care s-a remarcat chiar prin design-ul sau, reprezentand piesa de rezistenta. Insa, nici functionalionalitatea nu ramane mai prejos, iar in continuare, vom discuta pe larg despre aceasta plita si ceea ce poate, efectiv, intr-un mod cat se poate de obiectiv.

Design

Whirlpool GOA 6425 NB este prevazuta cu un design elegant, insipirand un aer modern, fiind realizata din sticla neagra. Butoanele sunt pozitionate frontal, iar in dreptul fiecaruia este realizat cate un desen pentru a sti carui arzator corespunde. Totodata, aceasta masoara 4.9 x 59 x 51 cm ( l x L x A) si cantareste 12.5 kg.

Specificatii

Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 NB prezinta alimentare pe gaz, motiv pentru care fiecare arzator este dotat cu cate o supapa de siguranta, astfel ca in cazul stingerii accidentale a unei flacari, alimentarea cu gaz va fi oprita instant. In plus, arzatoarele sunt prevazute cu aprindere electrica incorporata in butoane.

Plita este dotata cu patru arzatoare de dimenisuni diferite: un arzator mic, doua normale si un arzator WoK. Puterea acestora difera, astfel ca puterea arzatorului mic este de 1 kW, celor doua normale cate 1.65 kW fiecare, iar celui tip WoK 3.5 kW.

In plus, este dotata cu doua gratare din fonta, ce confera o stabilitate foarte buna vaselor, in timp ce gatesti.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitonat aceasta plita se declara multumiti de alegerea facuta. In primul rand, au fost entuziasmati de design, dar nici pe partea tehnica nu au de ce sa se planga. Functioneaza foarte bine, motiv pentru care au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 NB este o alegerea destul de interesanta, in masura in care stie sa combine partea estetica cu cea functionala. Realizata din sticla cu finisaje fine, plita este prevazuta cu alimentare pe gaz, ce vine la pachet cu sistemele de siguranta aferente. Totodata, clientii sustin ca este o plita buna, care functioneaza cum promite, ceea ce face sa creasca gradul de incredere, in randul potentialilor cumparatori. Pentru a verifica cea mai buna oferta, intra aici.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Opinii pe scurt: Whirlpool GOA 6425 NB

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • design placut
  • arzator WoK
  • curatare facila
  • siguranta in utilizare

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *