lun. feb. 26th, 2024
Hota telescopica WHIRLPOOL AKR 749 NB, 370m3/h, 1 motor, 150W, 60cm, negruHota telescopica WHIRLPOOL AKR 749 NB, 370m3/h, 1 motor, 150W, 60cm, negru

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Whirlpool AKR 749 NB Review

Fiindca sunteti in cautarea unei hote, insa multi dintre cumparatori prezinta un buget restrans, va prezetam hota telescopica Whirlpool AKR 749 NB care ar putea fi o optiune. Vom vorbi in detaliu in cadrul acestui review despre actualul model de hota, pentru a vedea puncte forte si puncte slabe.

Dupa cum bine stim, Whirpool reprezinta cea mai mare firma de electrocasnice din lume, iar acest titlu se datoreaza in mare parte numarului mare de produse pe care compania le are pe piata, dar si calitatii superioare de care a dat dovada prin intermediul acestor produse. As putea spune ca hotele fac parte din seria de electrocasnice pentru care compania nu este atat de renumita, precum in cazul altor categorii de produse. Prezinta o greutate de 6 kg.

Design

Hota prezinta un design elegant, fiind de culoare neagra in combinatie cu argintiu, deci se integreaza foarte bine in orice tip de bucatarie, redandu-i un plus de eleganta. Din perspectiva dimensiunilor, aceasta are o lungime de 60 cm, partea de jos putandu-se extinde pentru a spori suprafata de absorbtie. Controlul se realizeaza cu ajutorul butoanelor – pentru iluminare si setarea treptelor de putere.

Specificatii

Whirlpool AKR 749 NB este un model de hota telescopica incorporabila, facand parte din clasa energetica E, cu un consum anual de energie de 127 kW, fiind un consum decent. Evident, aceasta este doar o aproximare, pentru ca depinde de frecventa cu care voi o utilizati efectiv.  Prezinta un filtru antigrasime din aluminiu, de clasa D, fabricat din aluminiu.

Nu este o hota foarte puternica, puterea de absorbtie este de 150 W, fiind decenta raportata la pretul de vanzare cu care o gasiti pe piata. Prezinta trei trepte de putere, insa diferenta dintre acestea nu este foarte mari. Prima treapta este de 145 mc/h,ultima ajungand pana la 336 mc/h.

Nivelul minim de zgomot produs in timpul functionarii este de 47 dB, in timp ce nivelul maxim este de 65 dB.

Lampa de iluminare are o putere de 20 de W, fiind incadrata la clasa de eficienta energetica G.

Parerea clientilor

Unul dintre cele mai importante parti ale articolelor noastre este rezumatul opiniilor expuse de cumparatorii prezenti. Acestia se declara multumiti de ceea ce poate aceasta hota, mai ales daca iau in considerare pretul de cumparare. Nu a creat probleme, de aceea poate fi considerata un produs fiabil.

Concluzie

Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 749 NB, Putere de absorbtie 336 mc/h, 1 Motor, 60 cm, Negru este un produs accesibil, care ofera calitate destul de buna. Se adreseaza chiar si bugetelor ceva mai restranse si isi face treaba decent. Utilizatorii se declara multumiti de modul de functionare, iar o oferta foarte buna gasiti aici.

Opinii pe scurt: Whirlpool AKR 749 NB

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • filtre lavabile din aluminiu
  • putere mare de absorbtie

Pareri CONTRA

  • consum energetic relativ mare

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *