mie. mai 22nd, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Wellneo 2 in 1 Foot Spa este un dispozitiv de masaj al picioarelor care ofera o senzatie foarte placuta, fiind ideal mai ales pentru persoanele care petrec mult timp in picioare, care isi simt picioarele tensionate sau care se confrunta chiar si cu dureri reumatice. Ofera, practic, un masaj destul de intens, baie calda si aromaterapie relaxanta, ceea ce te va face sa te simti excelent dupa o zi incarcata.

Baia cu apa fierbinte ofera multiple beneficii la nivelul picioarelor: relaxeaza si calmeaza datorita faptului ca vasele se dilata, calmeaza durerile reumatice, reduce oboseala picioarelor, indeparteaza transpiratia excesiva, congeastia toracica si pelviana fiind ideala si pentru cei care se confrunta cu picioarele reci sau cu gripa ori tuse.

Wellneo 2 in 1 Foot Spa permite reglarea temperaturii de la 35 de grade Celsius pana la 48 de grade Celsius. Aceasta va fi setata prin intermediul panoului de control care este foarte usor de folosit. Cu functia de cronometru intre 10 si 60 de minute va veti putea relaxa si veti putea uita de grijile cotidiene. In plus, puteti adauga in apa si uleiuri esentiale pentru aromaterapie.

Dispozitivul Wellneo 2 in 1 Foot Spa Wellneo este un aparat special creeat pentru a oferi caracteristici similare cu acupresiunea, shiats-ul, caldura si hidroterapia. Maseaza delicat partea superioara a picioarelor folosind cascada calda curgatoare, iar rolele de masaj relaxeaza talpile si ofera un masaj placut. Astfel, functia cognitiva este imbunatatita, este stimulata creativitatea, dar si productivitatea pe parcursul zilei.

Aparatul maseaza fiecare zona a picioarelor, trebuie doar sa le miscati usor in diferite directii. Se poate potrivi cu 35 cm lungime si 25 cm inaltime, fiind incluse si glezenele. Dupa ce ati terminat, eliminati apa folosind un tub mic.

Dimensiunile produsului sunt de 41 x 39 x 51.5 cm, iar greutatea de aproximativ 6 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Wellneo 2 in 1 Foot Spa este un aparat foarte interesanta care iti poate asigura o sesiune spa foarte placuta si relaxanta. Cumparatorii sunt foarte incantati de produs, iar majoritatea care l-au achizitionat sunt persoane foarte active care petrec mult timp in picioare, iar adesea se intorc acasa cu dureri neplacute. Il folosesc regulat, unii chiar si in fiecare seara, si pot confirma ca ameliroeaza disconfortul de la nivelul picioarelor si ii relaxeaza foarte mult. Din punctul lor de vedere, a meritat achizitia si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Wellneo 2 in 1 Foot Spa

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de setat
  • Poate fi folosit in multe cazuri
  • Setarea temperaturii
  • Functie de temporizate

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *