Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality D12-513 3D White, 7600 Oscilatii/min, Alb/Albastru

Beauty&Style

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Oral-B Vitality D12-513 3D White

Te-ai horatat sa iti inlocuiesti vechea periuta de dinti manuala cu una electrica? Putem spune doar ca este o decizie foarte inteleapta! Vei vedea diferenta inca de la primele spalari. Insa, pana atunci, trebuie sa te orietenzi si asupra unei periute electrice. Suntem aici pentru a te informa cu privire la ceea ce exista pe piata, iar acest articol este dedicat periutei electrie de dinti Oral-B Vitality D12-513 3D White.

Design

Aceasta periuta electrica este prevazuta cu un design modern si dragut, fiind alba in combinatie cu albastru. Capatul periutei este rotund, pentru o curatare eficienta a danturii.

Specificatii

Oral-B Vitality D12-513 3D White  este o periuta electrica pentru adulti, oferind o curatare superioara comparativ cu o periuta manuala. Capul de periuta rotund poate fi usor adaptat in functie de fiecare dinte astfel incat sa indeparteze cat mai eficient placa bacteriana.

Manerul este impermeabil garantand astfel siguranta electrica pentru folosirea in baie. Vei conecta unitatea de incarcare la priza, apoi vei aseza manerul periutei pe unitatea de incarcare.

Periuta Oral-B Vitality D12-513 3D White este compatibila cu o gama larga de capete de periuta, pentru a alege exact ceea ce ti se potriveste.

Periuta va trebui schimbata (la aproximativ 3 luni), atunci cand perii se vor uza pe jumatate.

Pachetul incluse manerul reincarcabil, dispozitivul de incarcare si un cap de reincarcare 3D White.

Cum se foloseste periuta electrica

  1. Umezeste putin capatul periutei, apoi aplica pasta de dinti
  2. Dupa ce ai introdus periuta in gura, vei porni apasand pe buton
  3. Vei muta de la dinte la dinte periuta, tinand-o cateva secunde pe suprafata fiecarui dinte, atat pe interior, cat si pe exterior
  4. Periaza cele patru cadrane ale gurii, pret de 30 de secunde. Timer-ul din dotare te va atentiona cand va trebui sa schimbi cadranul.

Curatarea periutei este foarte facila. Dupa fiecare periaj, clateste capul periutei, precum si in cazul celei manuale, dupa ce ai oprit manerul. Curata atat manerul, cat si periuta separat, apoi aseza-le la locul lor.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de rezultatele obtinute cu ajutorul acestei periute de dinti. Au observat indata diferenta intre o periuta electrica si una manuala. Acestia au estimat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality D12-513 3D White, 7600 Oscilatii/min, Alb/Albastru este o periuta de dinti care merita achizitionata. Curata foarte bine dintii, iar rezultatele se remarca de la primele utilizari. Clientii sunt deopotriva foarte multumiti de modul de curatare al dintilor, sustinand ca niciodata nu s-ar mai intoarce la o periuta manuala. Aici poti vizualiza mai multe detalii si poti consulta si o oferta excelenta.

7.8

Pret

9.5/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

0.0/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • usor de utilizat
  • maner impermeabil
  • autonomie buna
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.