lun. iun. 17th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Tefal BlendForce Faciclic Plastic Black BL3008 este un model de blender foarte util in orice bucatarie, iar din punctul meu de vedere, pretul este unul cel putin rezonabil. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla toate detaliile necesare!

Blender-ul Tefal BlendForce Faciclic Plastic Black BL3008 este prevazut cu o putere de 400 W si o capcaitate de 1.25 de litri. In principiu, este suficient de incapator pentru prepararea diverselor retete de smoothie, piureuri, supe crema si asa mai departe. Beneficiaza de doua trepte de putere pe care le vei adapta in functie de ceea ce doresti sa prepari alaturi de functia turbo. Mai mult decat atat, este prezent si sistemul de siguranta care permite aparatului sa functioneze doar in momentul in care este asamblat corect.

Bolul din dotare este realizat din plastic, iar lamele din inox. Se curata foarte usor, imediat dupa utilizare, direct sub jetul de apa. In plus, componentele pot fi adaugat si in masina de spalat vase.

Este un aparat extrem de simplu de folosit, vitezele putand fi modificate prin intermediul butonului rotativ din dotare. Nu este un electrocasnic voluminos, drept pentru care nu va ocupa mult spatiu pe blatul de lucru.

Pareri de la clienti

Clientii sunt, in mare parte, multumiti de produs si declara ca isi fac treaba fara probleme cu ajutorul sau. De asemenea, se curata foarte usor si nu ocupa mult spatiu de depozitare. Cei mai multi il folosesc zilnic in prepararea shake-urilor, smoothie-urilor si asa mai departe, iar pana acum s-a dovedit a fi destul de rezistent. In plus, unii l-au testat si pentru a sparge cuburile de gheata si s-a descurcat perfect. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Experienta mea cu blender-ul Tefal BlendForce Faciclic Plastic Black BL3008 a fost una satisfacatoare, aparatul s-a descurcat eficient, ceea ce ma determina sa il recomand mai departe. In plus, dupa cum spuneam si la inceputul materialului, daca ar fi sa facem un studiu de piata, pretul este unul chiar bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal BlendForce Faciclic Plastic Black BL3008

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.2/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut
  • Zdrobire gheata

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *