Review Heinner HSB-300 – blender sport cu 2 recipiente din Tritan

BlendereElectrocasnice mici

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HSB-300 este un blender destul de accesibil ca pret, foarte practic si util ce vine la pachet cu doua recipiente. Ar putea reprezenta o alternativa de luat in calcul si pentru cei cu un buget mai redus, insa nu inainte de a afla cele mai importante detalii despre acesta.

Blender-ul Heinner HSB-300 este prevazut cu o putere de 300 W, obtinand pana la 24000 de rotatii pe minut, permitand prepararea diverselor retete de smoothie-uri, supe crema, piureuri si asa mai departe. In principiu, poate marunti eficient chiar si alimentele ceva mai dure. Nu am insistat asupra acestui aspect, tot ceea ce am testat a fost maruntirea migdalelor, descurcandu-se onorabil.

Dupa cum spuneam anterior, aparatul beneficiaza de doua recipiente cu capacitatea de 0.6 litri, fiecare avand cate un capac pentru a proteja continutul: un capact pentru depozitare si un capac gata de plecare. Trebuie sa recunosc ca forma lor este putin cam ciudata, insa protejeaza bine continutul. Acest lucru inseamna ca il putem lua cu noi la sala, in parc si asa mai departe.

De asemenea, este un aparat destul de mic care va ocupa putin spatiu de depozitare si nici recipientele, la randul lor, nu sunt voluminoase. In plus, se curata extrem de usor, direct sub jetul de apa dupa utilizare.

Pareri de la clienti

In principal, clientii sunt multumiti de el si au apreciat in mod deosebit faptul ca cele doua recipiente desi sunt realizate din plastic nu contin BPA, modul de functionare foarte eficient, reusind sa marunteasca si alimentele ceva mai dure, dar si modul extrem de facil de curatare. De asemenea, este foarte stabil in timpul functionarii si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Heinner HSB-300 este un aparat rezonabil din punct de vedere calitativ, ce functioneaza eficient, iar experienta personala cu acest aparat a fost una satisfacatoare. Este un produs destul de simplu, dar a carui eficienta se face remarcata. Personal, sunt de parere ca merita achizitionat.

Recenzii pe scurt: Heinner HSB-300

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.2/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 2 recipiente
  • Recipiente din plastic fara BPA
  • Usor de curatat
  • Recipiente portabile

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.