joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Star-Light WMS-610A++

Star-Light WMS-610A++ este o masina potrivita pentru 1-2 persoane care nu ocupa foarte mult spatiu in locuinta. Poate fi accesibila si bugetelor ceva mai reduse, ceea ce este de apreciat, ca totusi rezultatele la spalare sunt destul de bune.

Design

Din punct de vedere estetic, ne surprinde in mod placut, avand o carcasa moderna, de culoare alba. Frontal, se afla panoul de control ce include display-ul LED si butonul rotativ si tot aici se afla si cuva pentru detergent.

Masina masoara 41.6 cm adancime, 59.7 cm latiem si 84.5 cm inaltime, avand o greutate de 60.5 kg.

Specificatii

Masina de spalat rufe Star-Light WMS-610A++ dispune de o capacitate de 6 kg si este incadrata in clasa de eficienta enegetica A++, inregistrand un consum destul de mic de energie electrica.

Viteza maxima de centrifugare este de 1000 rpm, o valoare rezonabila, astfel ca masina va stoarce destul de bine hainele si de cele mai multe ori valoarea utilizata va fi mai mica de 1000 rpm.

Masina este prevazuta cu 15 programe de spalare, suficient de diversificate pentru a acoperi cam toate tipurile de nevoi, fie ele de baza sau speciale.

Ai posibilitatea de a programa masina pentru a isi incepe spalarea in functie de ora care te avantajeaza.

Nivelul maxim de zgomot produs la spalare nu depaseste 58 dB, iar la centrifugare 77 dB.

Parerea clientilor

Utilizatorii sunt de parere ca este o masina foarte eficienta, chiar neasteptat de buna avand in vedere pretul de achizitie. Sunt multumiti si de faptul ca nu ocupa mult spatiu, iar in acelasi timp este foarte silentioasa. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Star-Light WMS-610A++ este o masina ieftina si eficienta, pe care o recomand cu incredere celor cu un buget mai scazut sau, pur si simplu, nu doresc sa faca o investitie prea mare. Se descurca bine si este prevazuta cu un numar suficeint de mare de programe de spalare. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte buna.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.2/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • economica
  • numar mare de programe
  • silentioasa
  • slim
  • pret mic

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *