lun. mai 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Star-Light Pro SML-1500AL este o adevarata supriza placuta din partea brand-ului romanesc, Star-Light, oferind un produs care ar putea concura cu succes cu cele ale unor brand-uri de renume. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile despre produsul in cauza.

Mixerul Star-Light Pro SML-1500AL este prevazut cu o putere de 1500 W si dispune de 8 trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de continutul pe care doriti sa il preparati. Acesta este dotat cu un bol destul de mare, ce are o capacitate de 6 litri, iar avantajul cel mai mare este acela ca a fost realizat din otel inoxidabil care ofera o rezistenta foarte mare in timp si care poate fi spalat fara probleme in masina de spalat vase.

Star-Light Pro SML-1500AL bol

Cu ajutorul acestui aparat puteti pregati o multime de retetete, puteti framanta, amesteca sau chiar mixa oua. Trebuie doar sa asamblati corect piesele si sa porniti aparatul. Functia Pulse permite intensificarea activitatii mixerului pentru a obtine continutul dorit mai rapid. In plus, sistemul anti-alunecare previne alunecarea aparatului de pe blat in timpul utilizarii.

Star-Light Pro SML-1500AL este prevazut cu mai multe accesorii: un tel, un carlig de framantare, o paleta de amestecare, dar si un capac impotriva stropirii ceea ce mi se pare foarte util, ba chiar necesar. Carcasa acestuia este una destul de rezistenta si usor de intretinut, putand fi curatata cu o simpla laveta umeda. In partea laterala, se afla panoul de control prevazut cu un buton rotativ de unde veti porni/opri aparatul si veti regla treptele de viteza.

Star-Light Pro SML-1500AL accesorii

Dimensiunile acestuia sunt de 39.9 cm lungime, 30 cm latime si 35 cm inaltime, avand o greutate de aproape 11 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light Pro SML-1500AL este un mixer cu bol foarte eficient ce optimizeaza procesul culinar si va poate ajuta foarte mult in bucatarie. Clientii actuali sunt multumiti de felul in care se descurca sustinand ca au pregatit mai multe retete cu ajutorul sau si sunt multumiti de rezultat. In plus, este stabil, usor de folosit si de intretinut, fiind de parere ca este o investitie buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light Pro SML-1500AL

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.3/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesorii diverse
  • Capac anti-stropire
  • 8 trepte de viteza+Pulse
  • Bol incapator din otel inoxdiabil

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Un comentariu la „Review: Mixer planetar Star-Light Pro SML-1500AL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *