Blender Star-Light BD-2310SS – Review si Pareri obiective

BlendereElectrocasnice mici

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light BD-2310SS este un blender foarte util in orice bucatarie cu ajutorul caruia puteti pregati smoothie-ul preferat sau piureul celui mic in doar cateva secunde. Este un produs foarte usor de folosit reusind sa marunteasca si sa omogenizeze foarte rapid continutul.

Blender-ul Star-Light BD-2310SS este prevazut cu o putere de 1000 W si dispune de o singura treapta de putere si de functia Impulse care ajuta la intensificarea activitatii aparatului pentru a obtine continutul dorit mult mai rapid. Aparatul este prevazut cu trei recipiente, doua dintre ele oferind o capacitate de 0.7 litri, iar unul 0.35 litri. Putem marunti cu ajutorul sau atat fructe si legume moi sau dure ori chiar putem zdrobi gheata. Astfel, putem prepara o gama foarte variata de retete de smoothie, piururi, supe crema, sosuri si asa mai departe. Bolurile din dotare sunt realizate din tritan, iar lamele din inox.

Blender-ul detine si o functie interesanta si anume Auto-Blend ce presupune realizarea se secvente succesive de mixare la turatie mare, cu pauze intre ele, obtinand amestecul dorit mai rapid.

Aparatul este foarte usor de montat, dar si de intretinut, fiind recomandat chiar si pentru persoanele mai in varsta. In plus, se depoziteaza foarte usor, fiindca prezinta dimensiuni reduse.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light BD-2310SS este un blender care se descurca eficient, usor de folosit si de intretinut. Cumparatorii actuali sustin ca si face treaba foarte bine, poate chiar mai bine decat s-ar fi asteptat. Marunteste si omogenizeaza foarte bine continutul, folosindu-l in diverse activitati culinare. De asemenea, sustin ca este practic, stabil si foarte usor de folosit, exact ceea ce aveau nevoie in bucatatie, caci nu ocupa inutil mult spatiu. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Star-Light BD-2310SS

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.3/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 3 recipiente
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut
  • Nu ocupa mult spatiu

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.