Masina de tocat Star-Light Pro MGL-2500AL – Review si Pareri obiective

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light Pro MGL-2500AL este o masina de tocat foarte interesanta, pe care o puteti folosi pentru maruntirea carnii tocate, pentru prepararea carnatilor, burgerilor si asa mai departe. Beneficiaza de o varietate de accesorii, fiind un aparat practic si usor de folosit.

Masina de tocat Star-Light Pro MGL-2500AL este prevazuta cu o putere de 2500 W si ofera o capacitate generoasa de maruntire de 2.35 kg/min. Functia reverse este utila atunci cand pot aparea blocaje presupunand rularea in sens invers.

Aparatul este prevazut cu trei site care permit tocarea carnii in functie de dimensiunile dorite si anume 3, 5 sau 8 mm, un accesoriu pentru impingere a alimentelor, un accesoriu pentru prepararea carnatilor, un accesoriu kebbe, dar si un accesoriu pentru suc de tomate. Aceste accesorii se monteaza si demonteaza foarte usor, putand fi spalate chiar si in masina de vase.

Masina dispune de o constructie robusta, fiind foarte stabil in timpul functionarii. In plus, beneficiaza de un design foarte modern si placut, carcasa fiind argintie. Panoul de control este amplasat lateral, oferind o interfata foarte intuitiva.

In ceea ce priveste zgomotul produs, aceasta inregistreaza 85 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 25.3 cm lungime, 16 cm latime si 21.4 cm inaltime, avand o greutate de 5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Masina de tocat Star-Light Pro MGL-2500AL poate fi o alegere foarte buna, fiind un aparat special gandit pentru a fi folosit in siguranta acasa. Clientii actuali au declarat ca functioneaza eficient, iar ceea ce apreciaza cel mai mult la el se refera la capacitate generoasa de tocare, motorul puternic, precum si diversitatea accesoriilor astfel ca pot prepara o gama variata de retete, inclusiv carnatii preferati exact pe gustul lor. Accesoriile se monteaza si demonteaza usor, iar ulterior sunt foarte usor de curatat. Recomanda cu incredere mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Star-Light Pro MGL-2500AL

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.8/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de tocare mare
  • Gama variata de accesorii
  • Motor puternic
  • Robust si usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.