sâm. iul. 20th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

 Pyramis BI0200 este un real ajutor in bucatarie, caruia ii puteti intrebuinta o multime de sarcini, ducandu-le la capat cu succes. Sunt de parere ca un robot de bucatarie nu ar trebui sa lipseasca din bucatarie niciunei gospodine fiindca va poate simplifica realmente munca si va poate ajuta sa salvati timp important. Astazi, ne vom opri si vom discuta despre modelul de la Pyramis care vine la pachet cu o multitudine de accesorii si cu un pret, totusi, rezonabil.

Robotul de bucatarie  Pyramis BI0200 prezinta o putere de 800 W si poate fi folosit cu succes si pe post de blender sau storcator de citrice. Dispune de  doua trepte de putere alaturi de functia pulse care accelereaza intreg procesul pentru obtinerea rezultatelor dorite mai rapid. Blenderul ofera o capacitate de 1.8 litri, in timp ce bolul din dotare prezinta o capacitate de 2.1 litri, iar storcatorul de citrice 650 ml.

In timpul functionarii, aparatul este destul de stabil, puterea acestuia putand fi reglata cu ajutorul butonului rotativ amplasat in partea din fata. Dispune de o gama foarte variata de accesorii destul de rezistente ce se ataseaza si detaseaza cu usurinta.

Concluzii si Pareri de la clienti

 Pyramis BI0200 este un robot de bucatarie foarte practic si util, care va poate prelua cu succes o parte dintre sarcini. Cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca isi face treaba eficient, asa cum promite. Cei mai multi au declarat ca au avut intotdeauna incredere in produsele Pyramis si niciodata nu i-au dezamagit, astfel ca nici acest robot nu a facut exceptie. In consecinta, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Pyramis BI0200

9.5

Pret

9.6/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Gama variata de accesorii
  • Functii multiple
  • Usor de folosit si de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *