mie. mai 22nd, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Frigiderul cu o usa Star-Light FTTM-98FWH este un model mic, practic si foarte util chiar si in spatii mai mici, reusind sa mentina alimentele in maxima siguranta. Dar, inainte de a lua orice decizie va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Star-Light FTTM-98FWH pune la dispozitie o capacitate de 98 de litri distribuita intre frigiderul propriu zis 84 de litri si congelator 14 litri. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic destul de mic. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este undeva la 131 kWh.

Interiorul este prevazut cu doua rafturi din sticla, un compartiment pentru fructe si legume, iar in partea de sus, compartimentul pentru congelator. Pe usa se afla trei rafturi unde puteti depozita sticle, borcane, caserole mici si asa mai departe. Temperatura poate fi reglata cu ajutorul termostatului amplasat in interiorul aparatului.

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de simplu, de culoare alba. Usa dispune de maner integrat si, foarte important de stiut, fiind reversibila, o puteti monta pe ce parte doriti.

De asemenea, este un aparat destul de silentios care in timpul functionarii inregistreaza cel mult 39 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 84.5 cm inaltime, 50 cm latime si 54 cm adancime, avand o greutate de 25.4 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Frigiderul Star-Light FTTM-98FWH este un model simplu si practic, care se integreaza usor si in spatii mici, fiind potrivit pentru garsoniere, locuinte de vacanta si asa mai departe. Cumparatorii actuali au declarat ca aparatul isi face treaba bine si desi nu este foarte mare, totusi este foarte bine organizat in interior. Alimentele sunt pastrate in conditii optime, iar aparatul nu este galagios. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Star-Light FTTM-98FWH

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Organizare interioara buna
  • Silentios
  • Termostat reglabil

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *