Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98FSS : Review si Sfaturi utile

Aparate frigorificeElectrocasnice mariFrigidere

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FTTM-98FSS este o varianta de frigider cu usa ideala pentru spatii mai mici sau chiar pentru o casa de vacanta chiar ofera cele mai bune conditii alimentelor depozitate. Insa, mai multe detalii referitoare la acest produs veti afla in review-ul pe care l-am pregatit.

Frigiderul cu o usa Star-Light FTTM-98FSS pune la dispozitie o capacitate de 98 de litri fiind distribuita intre frigiderul propriu-zis 84 de litri si congelator 14 litri. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 131 kWh.

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul celor doua rafturi din sticla, o ladita pentru fructe si legume, iar in partea de sus compartimentul pentru congelator. Totodata, pe usa se afla trei rafturi unde puteti depozita sticle, borcane, recipiente mici si asa mai departe.

Star-Light FTTM-98FSS interior

Temperatura din interior poate fi reglata usor cu ajutorul termostatului integrat pe care il veti gasi la interior.

Putem spune ca este un produs interesant si din punct de vedere estetic, benefiind de un design modern. Manerul integrat al usii ofera un plus de eleganta acestuia, iar culoarea argintie permite asortarea facila cu piesele de mobilier.

In ceea ce priveste zgomotul produs, este un model silentios, inregistrand cel mult 39 dB.

Dimensiunile frigiderului sunt de 84.5 cm inaltime, 50 cm latime si 54 cm adancime, avnad o greutate de 25.4 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light FTTM-98FSS este un frigider mic foarte practic si eficient, integrandu-se usor si in spatii mai mici. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca frigiderul pastreaza alimentele in conditii foarte bine si chiar daca spatiul este destul de mic, este foarte bine organizat. De asemenea, nu presupune un consum energetic mare, iar in ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul acestuia este destul de mic, astfel ca nu va fi deranjant. Prin urmare, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Star-Light FTTM-98FSS

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Bine organizat
  • Eficienta energetica
  • Silentios
  • Design modern

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate
Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98FSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.