Aragaz Star-Light FCF60NCWSS, Gaz, 4 arzatoare, Gratar fonta, Wok, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 60 cm, Inox

AragazuriElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FCF60NCWSS este un nou model de aragaz pe care brandul romanesc Star-Light ni-l propune si despre care am ales sa discutam in acest material. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cele mai importante detalii despre acest produs!

Design

Din  punct de vedere estetic, as putea spune ca aragazul beneficiaza de un design modern, fiind disponibil in varianta argintiu-negru. In acest caz, va fi foarte usor de asortat cu celelalte piese de mobilier sau electrocasnice. Frontal, se afla butoanele prin intermediul carora vei porni plita si cuptorul. In dreptul fiecarui buton, se afla cate o imagine sugestiva pentru a iti da seama carui arzator corespunde. Dimensiunile aragazului sunt de 85 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Specificatii

Partea de specificatii, o vom analiza pe nivele in sensul ca vom discuta separat despre plita, respectiv cuptorul aragazului Star-Light FCF60NCWSS. In acest sens, vom incepe cu plita despre care trebuie sa stiti ca este prevazuta cu alimentare pe gaz. Fiind o resurse inflamabila, desigur, nu putea lipsi sistemul de siguranta electrica. Acesta presupune ca in momentul stingerii accidentale a flacarii, alimentarea cu gaz sa fie oprita instant. In plus, dispune de aprindere electrica integrata in fiecare buton.

Totodata, plita este prevazuta cu patru arzatoare de dimensiuni diferite: unul mic, doua normale si unul mare de tip Wok. In mod evident, si puterea acestora diferite, as putea spune, direct proportional cu dimensiunilor lor. De asemenea, plita beneficiaza de gratar din fonta, rezistent si ferm, ce asigura un bun echilibru vaselor in timpul gatitului.

Pe de alta parte, cuptorul ofera o capacitate rezonabila, de 62 de  litri, ceea ce permite intreprinderea oricarei activitati culinare. Mai  mult decat atat, acesta prezinta, deopotriva, alimentare pe gaz, drept pentru care si la acest nivel exista respectivele sisteme de siguranta aferente. Totodata, cuptorul este prevazut cu timer ce opreste activitatea culinara la timp, inainte ca alimentele sa fie arse. In plus, sunt prezente si functiile grill si rotisor ce permite prepararea unor bucati mari de carne, acestea devenind fragede in interior si crocante la exterior.

Pentru a nu deschide usa si a intrerupe procesul culinar doar pentru a verifica starea alimentelor, cuptorul a fost prevazut si cu iluminare interioara. In plus, acesta vine la pachet cu o tava si un gratar.

Pareri de la clienti

Persoanele care deja au achizitionat produsul  sustin ca aragazul isi face treaba foarte bine, exact asa cum se asteptau. Sunt multumite atat de plita, cat si de cuptor, cel din urma reusind sa prepare uniform alimentele. In plus, sustin ei ca este si foarte usor de curatat, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzii

Star-Light FCF60NCWSS este un aragaz eficient, potrivit pentru a intreprinde cam orice activitate culinara. In general, isi face treaba exact asa cum promite si nu au fost identificate probleme majore, motiv pentru care as putea spune ca este un produs de incredere. In plus, pretul de achizitie este unul rezonabil, pe care il poti vedea aici.

 

 

Review pe scurt: Star-Light FCF60NCWSS

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design modern
  • Arzator Wok
  • Grill, Rotisor, Timer
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.