Review: Friteuza cu aer cald Star-Light DAFB-2613BL

Electrocasnice miciFriteuze

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light DAFB-2613BL este un aparat foarte practic in orice bucatarie reusind sa asigure o prepare eficienta a alimentelor. Cu ajutorul acestei friteuze puteti prepara o gama variata de retete de la peste, cartofi prajiti, crochete, cascval pane si asa mai departe. Este foarte usor de folosit si de intretinut, iar gustul alimentelor preparate este unul aparte.

Friteuza Star-Light DAFB-2613BL este prevazuta cu o putere de 1300 W, reusind sa ajunga destul de rapid la temperatura dorita. Capcitatea acesteia este de 2.6 litri , ceea ce inseamna ca puteti prepara aproximativ 1 kg de alimente. Este o capacitate suficient de mare cu ajutorul careia puteti pregati mai multe portii. Temperatura dorita este reglata cu ajutorul termostatului ce beneficiaza de indicatii grafice pentru o mai buna precizie. Aceasta trebuie adaptata in functie de tipul alimentelor pe care doriti sa le pregatiti si poate fi modificata in intervalul 80-200 de grade Celsius.

Aparatul este prevazut cu timer ce permite setarea duratei de preparare a alimentelor prevenind pregatirea excesiva. De asemenea, beneficiaza de protectie impotriva supraincalzirii si baza anti-alunecare, asigurand un mod de functionare sigur si eficient.

In partea superioara, se afla panoul de control prevazut cu butoane tip touch, prin intermediul caruia putem realiza toate setarile dorite. Dimensiunile produsului sunt de 27 cm lungime, 31 cm latime si 35 cm inaltime, avand o greutate de 7 kg.

Concluzii si Pareri

Star-Light DAFB-2613BL este o friteuza avantajoasa din persepctiva pretului, practica si eficienta, ce poate fi folosita in conditii optime in orice bucatarie. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de ea si sustin ca functioneaza bine. Este usor de folosit, iar mancarea preparata cu ajutorul ei capata un gust aparte. Panoul de control beneficiaza de o interfata intuitiva, iar aparatul este destul de incapator incat reusesc sa prepare mai multe portii de mancare. Sunt multumiti de ea si sunt de parere ca raportul calitate/pret cu care vine la pachet este unul foarte bun.

Review pe scurt: Star-Light DAFB-2613BL

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Reglare temperatura
  • 8 programe presetate
  • Capacitate generoasa
  • Usor de folosit

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.