lun. apr. 22nd, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch MUM48R1 este un electrocasnic care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine, oferind un real ajutor. Ne poate ajuta in diverse activitati culinare, fiind foarte usor de folosit de catre orice fel de gospodina, mai mult sau mai putin familiarizata cu tehnologia.

Robotul de bucatarie Bosch MUM48R1 este prevazut cu o putere de 600 W si o viteza de rotatie de 12250 rpm. Ofera patru trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de tipul continului preparat.Bolul din dotare este prevazut cu o capacitate suficeint de mare de 3.9 litri, astfel ca puteti prepara o cantitate maxima de 2 kg de aluat. Cu ajutorul sau puteti pregati tot felul de aluaturi, puteti bate albusuri de ou, puteti pregati creme, piureuri, maioneze si asa mai departe. Este eficient si util in foarte multe activitati culinare, de aceea sunt de parere ca reprezinta un must-have in orice bucatarie.

Printre accesoriile din dotare se numara accesoriul pentru framantare, discul de ferliere si accesoriul tel. Toate acestea se detaseaza usor si impreuna cu bolul pot fi introduse in masina de spalat vase, pentru o curatare facila.

De asemenea, robotul poate fi folosit in cele mai sigure conditii, beneficiind de mecanism de protectie pentru bolul de mixare, precum si sistem de suplimentar de blocare a capacului, dar si alte functii de siguranta active.

Modelul in discutie masoara 30.5 cm lungime, 26.5 cm altime si 26.5 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 5 kg. Lungimea cablului de alimentare masoara 1.2 metri.

Concluzii si Pareri de la clienti

Bosch MUM48R1 este un robot foarte bun care, pur si simplu, optimizeaza procesul culinar, iti usureaza munca si te ajuta sa termini in timp util de gatit. Cumparatorii actuali sunt foarte  multumiti de aparat, ceea ce era de asteptat. Sustin ca de descurca eficient preparand cu ajutorul sau diverse tipuri de creme, aluaturi, piureri su asa mai departe. In plus, este rezistent si foarte usor de folosit, un real ajutor care nu ar trebui sa lipseasca niciunei gospodine. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: Bosch MUM48R1

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Usor de folosit si de curatat
  • 4 trepte de viteza si bol incapator
  • Siguranta in utilizare
  • Accesorii utile

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *