lun. feb. 26th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light BD-600BS Review

Unei gospodine nu ar trebui sa ii lipseasca din bucatarie un blender, iar daca inca nu ai unul, ar fi recomandat sa te orientezi asupra unui model pentru ca este extrem de util. Un blender dragut si foarte util este chiar Star-Light BD-600BS caruia ii vom realiza un continuare o analiza detaliata.

Design

Aparatul este prevazut cu un design dragut, avand carcasa din plastic de culoare neagra si argintie. Centrat, este pozitionat butonul rotativ de unde vei porni aparatul. In partea de sus, se afla bolul unde vei aseza fructele sau legumele.

Specificatii

Blender-ul Star-Light BD-600BS detine o putere de 600 W si are o capacitate de 1.5 litri. Prezinta cinci trepte de viteza si functia Turbo, pentru ca intreg procesul sa se desfasoare mai rapid, mai ales atunci cand este grabit.

Bolul este realizat din sticla, iar lama din inx.

Prezinta functia de maruntire, dar si cea de zdrobire a ghetii.

Parerea clientilor

Clientii au fost placut surprinsi sa observe eficienta acestui aparat, chiar daca poate la inceput au fost usor reticienti. Marunteste foarte bine, iar acestia se declara pe deplin multumiti. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Blenderul Star-Light BD-600BS este un aparat pe care trebuie sa il ai in bucatarie, pentru ca este extrem de eficient si usor de utilizat. Clientii au fost surprinsi intr-un mod foarte placut, motiv pentru care il face sa fie un produs de incredere. Afla aici mai multe detalii si o oferta de pret interesanta.

Pareri pe scurt: Star-Light BD-600BS

7.1

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

8.9/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • functi turbo
  • functie zdrobire gheata
  • curatare facila

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

0 comentarii la „Blender Star-Light BD-600BS, 600W, 1.5l, 5 viteze + functie Pulse, Negru/Inox”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *