Blender Star-Light Toro G500W, 500W, 1.5 l, 2 viteze + pulse, Alb/Verde

BlendereElectrocasnice mici

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light Toro G500W

Intotdeauna va fi binevenit in casa orice blender, iar daca doresti totusi ceva accesibil ca si pret, iti recomandam blenderul Star-Light Toro G500W pe care il vom analiza in cele ce urmeaza. Nu inceteaza brand-ul romanesc sa ne surprinda, asa ca merita sa ii oferiti o sansa, pentru a afla tot ceea ce te intereseaza despre fiecare produs.

Design

In privinta design-ului, putem spune ca aparatul detine o carcasa simpla si draguta, fiind alba cu putin verde, iar centrat se afla butonul de unde vei porni, respectiv opri blender-ul. In partea de sus, se afla bolul unde vei pune fructele si legumele ce urmeaza sa fie maruntite.

Specificatii

 Star-Light Toro G500W este un blender cu o putere de 500 W, ce are o capacitate de 1.5 litri, pe care o apreciem destul de buna. Este prevazut cu doua trepte de viteza, astfel incat sa adaptezi viteza in functie de necesitate.

Detine functie Turbo, astfel incat sa grabeasca intreg procesul, pentru ca tu sa savurezi cel mai delicios si sanatos smoothie.

De asemenea, este binevenit si sistemul antialunecare, pentru ca aparatul sa aiba o stabilitate buna si sa nu riscati sa alunece de pe blat.

Bolul este realizat din plastic, iar lamele din inox.

Parerea clientilor

Clientii considera acest produs a fi unul foarte eficient in bucatarie, iar acestia se declara multumiti de modul de functionare. Acestia recomanda ca inainte sa incepeti utilizarea propriu zisa, sa fiti atenti ca bolul sa fie fixat foarte bine, pana se blocheaza, altfel aparatul nu va porni. Acestia considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Blenderul Star-Light Toro G500W este un aparat foarte util in bucatarie, pe care il recomand celor care doresc un aparat accesibil, in special ca si pret. Nu toata lumea este dispusa sa plateasca foarte mult pentru un astfel de aparat, iar Star-Light stie foarte bine acest lucru, de aceea va aduce de fiecare data produse accesibile ca pret. Daca esti interesat de o oferta actuala, poti intra aici.

6.8

Pret

8.8/10

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

8.4/10

Functii

0.0/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

  • pret avantajos
  • usor de curatat

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

0 thoughts on “Blender Star-Light Toro G500W, 500W, 1.5 l, 2 viteze + pulse, Alb/Verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.