Frigider Side by side Samsung RS7547BHCSP/EF, 537 l, Clasa A+, No Frost, H 178.9, Inox

Aparate frigorificeElectrocasnice mariFrigidere

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung RS7547BHCSP/EF

Daca esti in cautarea unui frigider incapator si foarte bun, frigiderul Side by Side Samsung RS7547BHCSP/EF, cu siguranta, este cea mai inteleapta alegere.  Fiind un produs foarte bun si care se bucura o popularitate destul de mare in randul cumparatorilor, am dorit sa discutam pe larg despre el, pentru a il cunoaste cat mai bine, chiar inainte de a il achizitiona.

Fara doar si poate, pe piata actuala exista o multitudine de variante si modele de frigidere care sa satisfaca nevoile cator mai multi clienti. Producatorii si-au asumat faptul ca fiecare client este diferit, de aceea au incercat sa aduca produse menita sa indeplineasca cerinte cat mai diversificate. Unele produse sunt mai complexe, altele mai putin. Produsul de care vom vorbi in acest articol se incadreaza perfect in prima categorie, fiind foarte bine dotat.

Design

Side by Side Samsung RS7547BHCSP/EF prezinta un design foarte elegant, fiind de culoare argintie. Pe una dintre usi este prezent dispensorul de apa, pentru a putea consuma in permanenta apa rece si proaspata. Usa este prevazuta cu maner vertical. Dimensiunile sale sunt de 178.9 x 91.2 x 75.4 cm (l x L x A) si o greutate de 116 kg.

Specificatii

Frigiderul Side by side Samsung RS7547BHCSP/EF este foarte complex si performant, dar si foarte bine compartimentat. Prezinta o capacitate totala de 537 litri – frigiderul 361 litri si congelatorul 176 litri – si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, cu un consum anual de 442 kWh.

Frigiderul este pozitionat in partea dreapta si permite depozitarea unor cantitati mari de alimente. In partea de jos, se afla amplasate doua compartimente sub forma unor ladite de plastic, unde veti putea depozita fructele si legumele, separat. Mai sus, se afla patru suporturi de sticla securizata, prezentand margine de protectie. Si usa frigiderului este foarte bine organizata pe 4 niveluri, fiind prezente suporturile pentru sticle, alimente si recipiente de dimensiuni ceva mai mici.

Congelatorul se afla in partea stanga si prezinta, deopotriva, o buna organizare.In partea de jos, sunt amplasate doua compartimente din plastic, unde veti putea pastra in siguranta alimente precum carne, legume, fructe sau produse de panificatie separat, astfel ca mirosurile nu vor putea fi imprumutate. In partea de sus, este un spatiu deschis organizat prin intermediul a trei rafturi fabricate din sticla rezistenta. Pe usa, mai sunt inca trei spatii pentru depozitare. De asemenea, veti regasi aparat pentru gheata, iar cuburile de gheata vor fi formate automat astfel ca le veti pune direct in pahare. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg.

Senzorul care emite un semnal sonor atunci cand nu inchideti bine usile, consider ca este foarte important. Din punctul meu de vedere, este de un real ajutor, pentru ca de fiecare data cand usile nu s-au inchis bine, iar eu nu mi-am dat seama de acest lucru, imediat am fost avertizata.

In ceea ce priveste, functiile si optiunile frigiderul se prezinta excelent:

  • Functia vacanta
  • Sistem de avertizare pentru usa deschisa
  • Twin Cooling
  • Debit multiplu

Autonomia este de 12 ore, astfel ca daca se intampla sa aveti vreo pana de curent, timp de 12 ore alimentele vor fi in perfecta siguranta la rece.

Parerea clientilor

Asa cum era si de asteptat, clientii sunt foarte incantati de acest frigider de tipul Side by side. Prezinta un design excelent si o diversitate de functii de care cumparatorii se bucura din plin. O sugestie a unui cumparator a fost faptul ca i-ar fi placut sa fie amplasat si un suport de inox pentru bauturi si au mai remarcat faptul ca acesta scoate un zgomot din cand in cand, insa aceasta nu poate fi considerata o problema pentru ca acest zgomot este firesc pentru un frigider in timpul functionarii.

Concluzie

Frigiderul Side by side Samsung RS7547BHCSP/EF, 537 l, Clasa A+, No Frost, H 178.9, Inox este un produs calitativ si foarte incapator pe care merita sa il achizitionati mai ales daca va doriti ceva mai mult spatiu, fiind o familie numeroasa. Atat frigiderul, cat si congelatorul dispune de spatiu la discretie si nu veti mai avea probleme in acest sens. Pentru a vedea mai multe detalii si pentru a consulta o oferta buna, puteti intra aici.

Atentie! Daca nu sunt deranjati de zgarieturi superficiale sau de zgarieturi impreuna cu usoare deformari, puteti economisi intre 350 si 500 lei comandand de la categoria de resigilate, avand o garantie similara cu cea a produselor noi. Puteti consulta si oferta din aceasta categorie care se schimba periodic, iar pretul poate diferi in functie de semnele pe care le are la exterior.

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Design

9.8/10

Pareri PRO

  • volum generos
  • sistem de racire performant
  • tehnologie moderna
  • compartimentare buna
  • design elegant

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Side by sid Samsung-RS7547BHCSP/EF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.